hits
Velkommen til min blogg. Her kan du lese om hvordan livet mitt er og hvordan jeg har det i hverdagen.

Rene Kleveland + snart jul

 • Publisert: 04.11.2014, 23:03
 • Kategori: Blogg
 • Rene Kleveland, noen som ikke vet hvem det er? Da må du følge med! Rene er en av de mest geniale og kuleste bloggerene som finnes! Rene er fra Bergen og han er både blogger, rapper osv! Er man glad i drama og morsomme ting er det bare til og klikke seg inn på bloggen hans som du finner HER! På bloggen til Rene kan du finne nesten alt fra a-å! Parodier, musikk videoer, tips og mye mer morsomme greier! For og si det sånn, liker du og lese en blogg der personen kan være seg selv, si akk det han mener så bør du lese Rene sin blogg! For og si det sånn.. Første gang jeg leste bloggen til Rene så tenkte jeg liksom "hva er dette her for noe greier?" jeg tenkte det var helt på tryne for og si det sånn, men så skal man aldri dømme noen for første øyekast heller da, jeg så litt flere ganger på noen videoer han hadde lagt ut å jeg satt med gåsehud og latterkrampe det var som om jeg ikke fikk puste eller noe! 

  Men advarsel, tåler dere ikke litt gråve ting eller ærlighet så er ikke det så mye vits å gå inn der.. Men tåler du sånne ting da bør du gå inn!

  Her er en av videoen fra 2013!
  Hvordan kvinner er når de har mensen!

  Jeg satt med latterkrampe igjennom hele videoen! 
  Eller trenger du kanskje tips til how to take armhevinger

   

  Poenget mitt er at jeg vil at alle dere søte folk der ut skal trykke akkurat HER så gjør dere sikkert en sjel enda mer glad ;) 


  Nå er det snart jul, om ikke så alt for lenge.. Og hver uke i hele desember har jeg tenkt og ha en konkurranse! "Premiene" varierer litt fra uke til uke, det kan være alt fra sminke til klær til hva som helst! Det kommer litt nærmere beskjed om det litt senere denne måneden! 

  Det var alt for i kveld, nå skal jeg legge meg så er det å ha samfunnsfag og naturfagprøve i morgen.. Ønsk meg lykke til! 

  -Adios! ♥ 

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar