hits
Velkommen til min blogg. Her kan du lese om hvordan livet mitt er og hvordan jeg har det i hverdagen.

Skyss!

 • Publisert: 07.11.2014, 11:23
 • Kategori: Blogg
 • I går blei det ikke noe blogging fordi jeg var med ei venninne å vi dro på jentekveld! Men nå skal dere få ett innlegg! 

  Idag var egentlig planen og reise til Bergen, jeg skulle ta en buss fra Husnes til Sunde Båtkai kl. 09.15.. Jeg satte meg på bussen jeg egentlig skulle ta,  da vi kom til Valen så stirra bussjåføren på meg å jeg spurte han høflig "skal ikke du til Sunde?"  han så rart på meg å sa "nei jeg skal tilbake til Husnes"  jeg kjente det begynte å koke litt i topplokket da, så sa jeg til han at det sto på skyss.no at denne bussen skulle til Valen så til Sunde. Bussjåføren så bare på meg å sa "nei det stemmer nok ikke, jeg skal til Husnes igjen" jeg tok fram telefonen min og viste han det, da sa han bare at det ikke stemte. Jeg kjente jeg blei sur inni meg, så sa han at jeg klarte å gå til Sunde på 15 min, å når 5 min var gått så var jeg ikke kommet halvveis en gang, jeg gikk sånn ca 100 meter til også snur jeg meg å det første jeg ser er samme buss kjøre forbi meg å ned mot kaien. Så var det bare 5 min igjen til båten skulle gå å jeg var kommet halvveis, jeg tok fram telefonen å ringte mamma og fortalte henne om dette som skjedde å hun fant seg ikke i det. Til slutt når jeg kom fram så kjørte båten å jeg fikk ikke vært med. Jeg var fly forbanna, foten min er helt ødelagt og det samme med ryggen min! Jeg har allerede skade i foten som bare blir verre og verre..  Mamma fikk naboen til å hente meg heldigvis, når jeg kom hjem gikk jeg ned på rommet og ringte skyss, jeg skjelte hu dama ut. Jeg spurte om de ikke kunne til helvete se og oppdatere de stygge sidene deres, det var visst et stort problem.. Hun kunne ikke skjønne hva som var problemet og jeg forklarte henne høyt og tydelig alt sammen fra A-Å! Hun søkte på den ruten og sa "jeg finner ingenting jeg, det gikk ingen buss 09.15" å jeg blei mer og mer forbanna og gikk inn på skyss. no og søkte og det var det første jeg fikk opp, å plutselig var det helt stille i mellom 2-5 minutter. Jeg sa til henne at de bare kunne reise til helvete så la jeg på! Så nå ligger jeg her i senga mi med smerter i foten og ryggen å vil bare sove! Sov ikke i natt for å klare å holde meg våken til å reise.. Men neida! Forbanna skyss!


  Bussjåføren skulle ha en med bein og ryggproblemer til å gå den veien på 15 min..  Jaja..

  Så nå venter jeg på at neste båt skal gå og det er ikke før 13:45 så ja.. Kanskje ta meg en halvtime på puta før jeg skal ut å gå igjen!

  Men dagens tips: IKKE STOL PÅ SKYSS.NO!

  -Adios!

  2 kommentarer

  Andrea Mythe

  07.11.2014 kl.16:05

  Uff!

  07.01.2015 kl.10:22

  Jeg måtte inn å sjekke, men det står faktisk at du måtte bytte buss og gå ett lite stykke. Det er viktig å lese hele ruta når du er på skyss.no. :)

  Skriv en ny kommentar