hits
Velkommen til min blogg. Her kan du lese om hvordan livet mitt er og hvordan jeg har det i hverdagen.

Back on track!

 • Publisert: 25.02.2015, 06:36
 • Kategori: Blogg
 • Hei alle sammen! 

  Nå er det evig lenge siden sist jeg blogget og det er fordi jeg ikke har hatt noe peiling på hva jeg skulle ha blogget om... Den siste tiden har jeg gått igjennom et par ting som ikke har vært så lett. Jeg har blant annet ikke vært i form til noe å så og si bare isolert meg på rommet nesten.. I sist uke fikk jeg en beskjed som gikk hardt innpå meg.. Torsdagen i sist uke etter skolen dro jeg til mamma på Aksen og vi dro ned på Rema 1000 og skulle handle. Da vi var kommet rett utenfor butikken ringte telefonen til mamma og det var tanta mi.. Hu ringte mamma å sa at hun hadde sett min far i Bergen (som et par av dere vet så bor han i Sverige å at jeg ikke har noe kontakt med han) og da spurte mamma hva han gjorde der og da sa tanta mi at han hadde sagt han har vært i Bergen i nesten en måned siden farmoren min ligger på sykehus. Mamma så bare på meg å sa ingenting til meg før vi var kommet inn på butikken. Hun så på meg og fortalte alt sammen til meg.. Jeg visste ingenting om at han var i Bergen eller i det hele tatt Norge.. Å jeg visste heller ikke at farmor var innlagt på Haukeland. Jeg kjente jeg egentlig bare ville gråte.. Han eller familien min sier aldri ifra når han er her.. Sist jeg så han var sommeren i fjor.. Å det gikk egentlig ikke som jeg håpte på.. :/ Men ja.. Da meg og mamma var ferdig på butikken gikk jeg rett hjem å med en gang jeg gikk inn døra kom alle tårene.. Jeg klarte ikke å holde de inni meg lengre..  Jeg gikk opp på kjøkkenet med varene, å gikk rett å la meg under dyna å gråt.. Jeg gråt fra klokka ca klokka 14-15:30.. Om ikke lengre.. Da mamma kom hjem så kunne hun se på meg at jeg var ganske trist å lei meg.. Den dagen var jeg så deprimert å skuffa at jeg ikke klarte å gå utenfor døren igjen.. Jeg bare lå på sofaen.. Jeg visste ikke hva jeg skulle si eller gjøre.. De eneste tankene som gikk oppi hode mitt var "ville de noen gang sagt ifra til meg om noen i familien døde?", "er jeg ikke en del av familien lengre kanskje?".. De tankene har gått oppi hode mitt i flere dager nå.. Kjenner jeg er ganske skuffet over at de ikke har sagt noe til meg.. Men men! Sånn går det! 

  Men til noe positivt! Nå har jeg vinterferie! å det er det kanskje en del andre som har eller så er det mange som har hatt! Så sånn som dette er min ferie planlagt:

  • Mandag: Slappe av
  • Tirsdag: Stord og gå på bowling med mamma og folk fra Aksen
  • Onsdag: Reise til Bergen med mamma så dra til tante og så reise videre til Eikemo
  • Torsdag: Være på Eikemo og kjede meg..
  • Fredag: Chille max på Eikemo + hjelpe min fetter og flytte inn i huset vi skal være i
  • Lørdag: Samme som torsdag og fredag..
  • Søndag: Reise hjem igjen til Husnes!

   

  Jeg kjenner det at det er godt med ferie etter skole og alt det der greiene der..  Så nå er det og slappe litt av etter en lang natt med lite søvn.. Så snart skal jeg pakke videre og så hoppe i dusjen og stelle meg og gjøre meg klar til og reise! :) Jeg håper alle sammen får en fin ferie eller får fine dager på skole/jobb! Så ses vi! 

  PS: Er det noe dere vil jeg skal blogge om, så plis kommenter det i kommentarfeltet eller send meg en melding på facebook eller noe sånt! :) Er åpen for alle forslag! :)   

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar