hits
Velkommen til min blogg. Her kan du lese om hvordan livet mitt er og hvordan jeg har det i hverdagen.

Facebook melding!

 • Publisert: 01.03.2015, 01:34
 • Kategori: Blogg
 • Vi er da kommet oss tilbake til Bergen by pga det er meldt storm i morgen så vi satser på tidlig båt hjem! Jeg sitter nå og har akkurat sett på Taken på NRK1 og snakker med folk på Facebook ♥ Sånn helt plutselig fikk jeg en melding der det sto "Ja gi faen å snakk med meg da falske faen" å jeg skjønte ingenting.. Jeg ba personen ryke og reise og slette alt som har med meg og gjøre og sånn plutselig fikk jeg denne meldingen! 

  Til dere som ikke skjønner hva det står så står det følgende " Gidder ikke å ha noe med falske horer og du driter faen med i meg hele jæævla tiden vær gang jeg prøver å være snill så gir du bare faen faen ikke rart du er så jæævla loner å har faen med ikke noen så bryr seg om deg pga oppførselen din" 

  For det første så startet egentlig alt med at han personen sendte meg en melding der det sto "jeg elsker deg" å jeg svarte ikke på den meldingen å han blei sur å begynte å kalle meg for care og alt det der.. Å når noen kaller meg for noe jeg egentlig ikke er da skal de heller få se meg care! :) Skjønner ikke hvorfor jeg skal være ei hore fordi jeg ikke svarer på at noen elsker meg? Ja det gir jo sykt mye mening! Selvom man er forbanna trenger man ikke å kalle jenter for hore?  Det er jo ikke gøy for oss jenter og bli kalt hore? Er det noe guttene tror? At vi liker det? Verden nå er bare helt skada.. Ja, mange kommer sikkert til å si masse negativt mot dette innlegget men det får bare være! :) 

   

  PS: Får jeg rundt 30-40 spm til sammen til spørsmålsrunden så tar jeg den på video! :) Nå har jeg 25 :) Et par av kommentarene på bloggen har blitt sletta og ikke vet jeg hvorfor men ja.. Og til dere som lurer, dere kan stille spørsmål på Facebook!  

  Men nå skal jeg se videre på en serie så skal jeg legge meg! Så kommer det et nytt innlegg i morgen tidlig! :)   

  Én kommentar

  TheGreatOne

  01.03.2015 kl.01:54

  Det er ikke bra hva H*n sier om deg, du er mye bedre enn den personen der. du er en engel <3

  Skriv en ny kommentar