hits
Velkommen til min blogg. Her kan du lese om hvordan livet mitt er og hvordan jeg har det i hverdagen.

Home Sweet Home

 • Publisert: 01.03.2015, 19:57
 • Kategori: Blogg
 • Ah! Endelig er vi hjemme på Husnes etter et par fine dager vekke! ♥ Jeg kjenner jeg er ganske klar for skolen i morgen, endelig få se igjen folk! 
  Dagen i dag har egentlig vært helt grei.. Jeg blei vekka i rundt 10 tiden for da var det frokost, og så gikk alle sammen i stuen så satte min fetter på nytt på nytt og vi slappa av og så på det :) Rundt 12:30  kom min kusine og lille gullet Pernille som hadde vært på Akvariet. Det er sånn typisk henne at når hun er med meg så skal hun ta bilder på Snapchat og sende til alle :P Jeg skulle jo egentlig legge ut et innlegg i går med bilder fra Eikemo turen, men det blei ikke noe av.. Glemte å ta bilder for det var sånn helt plutselig skulle vi dra hjem å alt sånt.. Så jeg glemte å ta bilder.. Men jeg har jo noen bilder så Pernille tok i dag og noen bilder som blei tatt av Sophi her på onsdag! 

  Pernille♥


  Sophi♥  Awwii, de er så utrolig herlige begge to ♥ Nå er det ikke så utrolig lenge til det kommer en til, men denne gangen blir det en liten gutt! Lille Rasmus kommer til verden i mai! Foråpentligvis! ♥ Jeg lurer på hvordan Pernille og Sophi kommer til og ta det jeg.. Med tanke på at begge blir helt tullerusk hvis ene får mer oppmerksomhet enn den andre, men sånn er det med små unger! ♥ Men nå skal jeg ned å se serie så skal jeg legge meg tenker jeg! I dag blir det tidlig kveld på meg ♥ Så jeg håper alle sammen får en fin søndagskveld videre! ♥

      

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar