hits
Velkommen til min blogg. Her kan du lese om hvordan livet mitt er og hvordan jeg har det i hverdagen.

Serier og filmer!

 • Publisert: 02.03.2015, 18:01
 • Kategori: Blogg
 • I det siste så har jeg sett en del på serier og filmer, og mange av de seriene jeg har falt helt for! Og jeg anbefaler virkelig disse seriene hvis dere ikke har sett de da! Men her er en liste av de seriene jeg har falt for! 

  Serie:

  • Lost girl (Handler om ei jente som heter Bo som da får seg en helt ny venn med navn Kenzi som er et helt vanlig menneske i forhold til Bo som er en succubus, de to ender opp i litt trøbbel spesielt Bo! Lyst og vite mer? Se serien ;) )  • Girls ( En Amerikansk Tv-serie av HBO. Serien er en komediedrama om en venninnegjeng i New York. Den håpefulle Hannah Horvath får sjokk når foreldrene hennes ikke vil hjelpe henne mer økonomisk. Sammen navigerer hun seg igjennom tyveårene med vennegjengen.) 

  • New Girl (Ei jente ved navn Jess som har gått igjennom et vondt brudd mellom kjæresten. Etter en stund flytter hun inn sammen med tre single menn! Komedie!)  Bitten (En kanadisk serie basert på Women of the Otherworld av Kelly Armstrong. Serien handler om Elena Michaels en kvinnelig varulv som står mellom hennes vanlige liv med hennes menneske kjæreste Philip i Toronto. I pakten som Elena er med i er blant annet hennes ex forlover Clayton med som da er årsaken til at Elena er blitt en varulv)


  Det er da noen av de seriene jeg har falt for! Og jeg anbefaler de virkelig til dere som ikke har sett de! ♥ 

  Filmene jeg har sett i det siste er da:

  8 Mile (Er en film fra 2002 med rapperen Eminem i hovedrollen. Jimmy Smith Jr bor i en husvogn sammen med sin mor og arbeider på en fabrikk. Året er 1995 og Jimmy uttrykker sine frustrasjoner, frykt og vrede som rapper på byens hip-hop scene. Det store spørsmålet er om Jimmy kan bruke sin musikk til og oppfylle sin drøm om å forlate sin triste bakgrunn og få anerkjennelse utenfor bygrensen, som også er kjent for 8 Mile i Detroit, Michigan.)
  Trailer til 8 mile.. 

  Ride Along (Ben (Kevin Hart) er vakt på en High School men har søkt plass på politi akademiet. Ben vil gifte seg med kjæresten men må først vise hennes bror James (Ice Cube) at han fortjener å gifte seg med henne. James er politi og jobber med å fange sjefen til noen  Serbiske smuglere som da er med navnet Omar (Laurence Fishburne), James bestemmer seg da at han skal ta Ben med på Ride Along ;)
  Trailer til Ride Along..   De fleste har vell sett disse filmene her, men jeg anbefaler de virkelig til dere som ikke har sett de! Jeg elsker de filmene! :D

   Har dere noen tips til serier/filmer jeg kanskje kan se på? Kommenter det og jeg tar en kikk! ♥ Jeg håper alle sammen får en fin mandag videre og håper alle har hatt en fin dag på skole/jobb! ♥

   

  2 kommentarer

  Marcela Constanza

  03.03.2015 kl.20:00

  Takk får tipset =) <3 du kan vel gi meg mangen forslag på hva jeg kan ha video om legg en beskjed på bloggen :D seter pris på det <3

  Katarina Isabell Alexandra

  25.04.2015 kl.20:40

  Mye bra her ^-^

  Skriv en ny kommentar