hits
Velkommen til min blogg. Her kan du lese om hvordan livet mitt er og hvordan jeg har det i hverdagen.

Sånn går det...

 • Publisert: 25.04.2015, 22:13
 • Kategori: Blogg
 • Jeg har gått i flere dager å  tenkt på denne bloggen.. I en månede har jeg gått uten å blogge.. Men bloggen har vært i tankene mine.. I det siste så har jeg hatt mange opp og ned turer.. De fleste har vært opp! Jeg har blitt kjent med mange nye og koselige folk og jeg har fått helt nye venner! Mange av de nye vennene mine har blitt mine bestevenner, jeg kjenner det at jeh angrer ikke ett eneste sekund på at jeg blei kjent med de ♥ Her for en uke siden sånn ca så fikk jeg en av de beste nyhetene jeg noen gang kunne fått! Når jeg var liten gikk jeg blomsterpike for Nordnæs Bataillon (Buekorps i Bergen) og jeg husker at jeg var så utrolig misunnelig på alle de fine jentene som fikk gå på ball med så utrolig nydelige kjoler å ha så fint hår og ligne på noen prinsesser og de skulle få lov og gå med en herlig prins! Men nå, nå er det min tur! Den 9. Mai skal jeg endelig få lov å gå på ballet, jeg skal få gå med en helt nydelig kjole, jeg skal få være pen på håret og jeg skal få gå med en helt fantastisk gutt! ♥ Jeg kjenner det at jeg gleder meg utrolig masse! 14 dager igjen så skal jeg få oppleve det jeg har hatt mega lyst til! ♥

  Her er et bilde av den kjolen jeg skal gå med!

  Den er kjøpt på Nelly.com, så jeg gleder meg kjempe masse til å få den i hus! ♥

  I dag er det lørdag, mange er ute og koser seg og noen sitter kanskje hjemme å slapper av! Min lørdagskveld er bare helt avslappende hjemme i sofaen med tv på! :)
  I morgen skal jeg i konfirmasjon til min herlige venninne Cheyenne så det blir kos, hun reiser jo fra meg på mandag siden hun skal til Spania. Så det blir trist.. Men men! Jeg håper alle sammen får en fin helg videre så ses vi!

  Cya!
  2 kommentarer

  Lise

  25.04.2015 kl.22:32

  Så utrolig nydelig kjole :) Ønsker deg en riktig fin kveld videre. Kos deg masse med det du skal. *

  Stikk gjerne innom bloggen min. :) blogger om hvordan det er og være mamma og ha ei lita jenta som er underbarneværnet, og følg kampen vår med og få jenta vår tilbake :)

  Jeanette

  25.04.2015 kl.22:38

  Lise: Tusen takk for det Lise! Jeg har lest bloggen din titt og ofte og jeg må si at dere er tøff! Stå på videre og jeg håper virkelig dere får den lille jenta deres tilbake! <3 Lykke til videre! :)

  Skriv en ny kommentar