hits
Velkommen til min blogg. Her kan du lese om hvordan livet mitt er og hvordan jeg har det i hverdagen.

26.04.2015

 • Publisert: 26.04.2015, 18:56
 • Kategori: Blogg
 • Heisann og hoppsann!

  Idag har jeg vært i konfirmasjonen til min nydelige venninne!  Vi spiste god mat og god dessert! Det var kjempe koselig! ♥ Jeg kjenner det at jeg angrer ikke et sekund på at jeg ikke konfirmerte meg.. Haha.. Mange tenker på penger når de konfirmerer seg, jeg skjønner egentlig ikke vitsen med å konfirmere seg jeg..  Jeg bryr meg fint lite om pengene og det.. Men ja. Tilbake til dagen i dag! Konfirmasjonen idag var kjempe koselig! Og jeg håper konfirmanten koste seg like mye som gjestene gjorde! ♥ Jeg kjenner det at de NESTE dagene blir ganske trist siden i dag var siste dagen min sammen med Cheyenne.. I morgen reiser hun til Spania.. Så nå kommer jeg til å dø tror jeg.. Uten henne hva skal jeg gjøre da?.. Hun etterlater meg ensom og forlatt her i Norge.. Hva skal jeg gjøre når jeg trenger hjelp? Hvem skal ta valgene for meg når jeg ikke klarer det selv?.. Jaja.. Får prøve nå.. Haha..
  Her er et BILDE av den nydelige konfirmanten (i gul kjole) og meg!

   

  Dagen i morgen kommer til å bli en helt vanlig dag.. Dagen starter med en tannlege time så er det skole og ha engelsk framføring.. Så det blir jo gøy! Not..
  MEN! Nå skal jeg hive på meg mine styggeste klær å gå ned på ungdomssenteret! Såja.. Håper alle har hatt en fin helg og jeg håper dere får en fin uke som kommer! Jeg tror min uke blir ganske bra siden dagene går så fort å det er bare 13 dager til ballet! :D Gleder meg kjempe masse! Håper dere alle har hatt en fin søndag så blogges vi! ♥

  PS: Husk og still meg spørsmål <HER>
   

  Én kommentar

  sammegreia

  26.04.2015 kl.18:59

  Så utrolig bra at du hadde det fint! Du er veldig pen!

  Hadde satt pris på om du hadde sjekket ut vår blogg;)

  Skriv en ny kommentar