hits

Dagen i går og i dag.

I går var en lang og slitsom dag og jeg tror at ungdomskortet mitt ikke har blitt brukt så mye før, haha. 

I går dro jeg og Lars Magne til Stord og spiste frokost på Burger King (usunt, i know) og så gikk vi litt inne på Amfi og kjøpte nye klær og til slutt dro vi opp på sykehuset. Grunnen til at vi dro på sykehuset er fordi at vi begge skulle ta røntgen, jeg skulle ta av foten og han skulle ta av ryggen. Jeg har store problemer med foten min siden jeg fikk noe som halles Hallux Valgus lettere sagt skeiv storetå og det opererte jeg i november om jeg ikke husker feil men nå er det så vondt og for j***** så nå må de se om noe er gale. Lars Magne har problemer med ryggen sin så han vil ha bekreftet om det er noe gale eller om han bare  har vondt. Men når vi var ferdige på sykehuset så var klokka rundt 16:00 og da tenkte vi at vi skulle dra ned til Leirvik sentrum igjen siden båten gikk i 6 tiden men vi fant ut vi heller skulle ta en båt i 5 tiden å det var jo bare bra ♥  Når vi kom hjem så var det bare å legge seg ned på sofaen å se på tv haha. Lars Magne ville spille så han satte seg inn på rommet å spilte RUST. Vi ble ikke sulten igjen før i sånn 11-12 tiden i går kveld å da lagde vi pomfrites og pølse så gikk vi til sengs i 2-3 tiden.


I dag så reiser vi begge, jeg drar til Bergen til familien min mens han drar sammen med 2 av søskenbarna sine til Haugesund. Det blir litt godt og være vekke fra hverandre og drive på med ulike ting og ikke være oppi hverandre som knoll og tott ♥

Jeg kjenner jeg er kjempe klar for å dra på besøk til onkel og tante, også tenkte vi å dra på besøk til min kjære farmor som nå er alene siden bestefar er på gamlehjem. Gleder meg kjempe masse til og treffe på alle sammen, også får vi håpe på at jeg får tid til å dra til en av mine flotte brødre og leke litt med tantebarnet mitt.  

Men nå tenkte jeg og pakke videre også drar jeg til Bergen. Blir kanskje ett lite innlegg senere i kveld eller i morgen, har ikke bestemt meg helt enda.

 

XOXO 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar