hits
Velkommen til min blogg. Her kan du lese om hvordan livet mitt er og hvordan jeg har det i hverdagen.

Dette irriterer meg!

 • Publisert: 11.04.2017, 23:03
 • Kategori: Blogg
 • Jeg har en del ting som irriterer meg på en daglig basis, så jeg tenkte jeg kunne skrive ett lite innlegg om det. 

  Spoilers - Er det en ting som irriterer meg sykt så er det spoilers.. Om det så er Paradise Hotel eller filmer eller andre serier så klikker det for meg. HOLD DET FOR DERE SELV sier nå bare jeg! 

  Løgnere - Løgnere er noe jeg ikke skjønner meg helt på. Hvorfor skal folk lyve om ting? Skal det få dem til å føle seg bedre? Eller skal det få oss andre til å føle oss bedre? Jeg løy mye før når jeg var mindre helt til jeg innså hva konsekvensene var. Det å lyve er ikke greit folkens! 

  Filmer - Det som irriterer meg med filmer er at det alltid skal skje noe som ikke er realistisk. Detter du ned 20 meter fra en bygning skal det umulig gå ann å gå derfra med bare ett lite kutt i pannen? Jeg blir bare "lei meg" av å se alt det urealistiske greiene..

  Vente på ny sesong - Når man har en favoritt serie og det går opp for deg at serien er slutt og du må vente 1 forbanna år før det kommer ny sesong.. Det stikker meg litt i hjertet.

  Kaffe ånde - Altså greit nok at folk liker kaffe og jeg har ingenting i mot kaffe, MEN jeg takler ikke når lærere har drikket kaffe også kommer de og står oppi trynet mitt og snakker med den ekle ånden. Nei uff, det takler jeg bare ikke. Blir irritert når de absolutt skal drikke kaffe åsså stå oppi trynet på folk.

  Reklame - Jeg liker ikke reklamer i det hele tatt, greit nok at de tjener penger på å ha reklame men whyyy.. Jeg vil kunne se en serie på tv eller på nettet der det er reklame uten den reklame delen! 

  Tam brus - Brus er sykt godt helt til den blir tam, da kjenner jeg at jeg får vondt inni meg. Jeg blir så lei meg når jeg kjøper meg en 1,5 liter brus også når jeg har en halv liter igjen så  er den tam. Hva gjør jeg galt?


  Dette var da 7 av de tingene som irriterer meg mest! 

  Hva irriterer deg mest? Har vi noe til felles?

   

  XOXO   

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar