hits

Norge ett rikt og kjærlig land?

Jeg leste ett innlegg på en blogg der det var noen som hadde skrevet at vi som bor i Norge har det så fantastisk bra og vi har så mye penger og at det aldri skjer noe gale her. Unnskyld meg kanskje det er mange som utgir seg for å ha det veldig bra her i Norge men det er ikke alle som kanskje mener det, jeg mener selv at Norge kunne vært ett bedre land greit nok at vi har det bedre enn Syria, Irak og de landene der men ja. Norge har masse penger det er ikke noe jeg kan si i mot men det betyr ikke at alle som bor her har mye penger. Det og skulle mate/kjøpe klær til en familie på 3 eller 4 og du kun har mellom 2-4k i måneden er faktisk ikke nok. Mange familier kan faktisk ikke dra på ferier for de ikke har penger til det eller ta seg en kjøre tur for man ikke har bil eller lappen. 

Det skjer aldri noe gale her i Norge. Okey, så det som skjedde på Utøya eller regjeringskvartalet var ikke galet det da? Eller når de fant bombe lignende gjenstander i Oslo? Eller når folk faktisk blir drept av familien sin eller venner? Neida, det er ikke gale det vell? Det skjer ALLTID noe gale i Norge. Det skjer alltid noe gale i alle land. Sånn som han mannen som drepte kona si og deres tre barn i Danmark her i går. 

Nå var det ikke meningen min å virke sur eller noe sånt men jeg mener det blir så provosert når folk sier slikt om Norge. Jeg er veldig glad for å bo i Norge men jeg blir ikke glad av at man lever som dette. Norge har råd til og gi førerkortet til flyktninger men de har ikke råd til og hjelpe kommuner som trenger det, eller sykehjemmene kanskje?  Jeg virker kanskje nedlatende mot det meste her og det er ikke meningen men jeg bare vet ikke helt hva jeg skal si lengre. 

 

Ja da har jeg fått skrevet av meg litt av mine tanker som har gått oppi hodet mitt! 

PS: Jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde der jeg svarer på alle spørsmål jeg får inn så om dere lurer på noe så er det bare å stille meg spørsmål!

XOXO 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar