hits
Velkommen til min blogg. Her kan du lese om hvordan livet mitt er og hvordan jeg har det i hverdagen.

Flyttet.

 • Publisert: 17.04.2017, 02:08
 • Kategori: Blogg
 • November 2009 flyttet jeg fra vennene mine og familien min i Bergen. Den dag i dag tenker jeg bare om hvordan livet mitt hadde vært om jeg aldri hadde flyttet fra Bergen, hvordan hadde livet mitt vært om jeg aldri hadde møtt min kjære og alle vennene jeg har fått siden den dagen? 

  Disse tankene slår inn i hodet mitt nesten hver dag. Hadde jeg fortsatt vært venn med de jeg var venn med? Hadde jeg følt meg mer utestengt enn det jeg gjør nå? Hadde jeg noen gang fått kontakt med de jeg har kontakt nå?

   

  Noen ganger vil jeg flytte tilbake til Bergen, være med mine gamle venner og få nye venner men på en måte vil jeg ikke forlate vennene mine her hjemme. Bergen kommer alltid til å være en stor del av meg selv om jeg bare snakker bergensk rundt familie og venner i Bergen. Her hjemme har jeg jo en helt annen dialekt. Skulle ønske at jeg kunne sett hvordan livet mitt i Bergen hadde vært og hvordan det hadde vært og ikke bodd her. 

   

  Noen ganger er jeg glad for at jeg bor her jeg bor, jeg har fått mange fantastiske venner og en helt fantastisk kjæreste. 

   

  Nå har jeg fått ut det jeg har villet si lenge, og det føles godt. 

  XOXO


   

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar