hits
Velkommen til min blogg. Her kan du lese om hvordan livet mitt er og hvordan jeg har det i hverdagen.

Flytte tilbake igjen..?

 • Publisert: 16.05.2017, 13:58
 • Kategori: Blogg
 • What? Skal jeg flytte tilbake til Bergen igjen? Det kan da ikke stemme, hva med Lars Magne?

  Sannheten er at ja, jeg flytter kanskje tilbake til Bergen til høsten. Jeg skal gå på skole og det kommer til å bli tungt det vet jeg. Jeg har da søkt på på 3 foskjellige skoler i bergen ognå er det bare å vente på svar om jeg kommer inn. Jeg har snakket med Lars Magne om dette og vi har kommet fram til en enighet at jeg har egentlig ingen andre valg enn å gå på skole i Bergen, det kommer selvfølgelig til og bli ganske trist og ikke være med han så ofte lengre men vi kommer jo til å ha hele sommeren sammen nesten + alle helgene og feriene når skolen er begynt. 

  Men så skal man jo ikke ta alle sorgene på forskudd da, hvem vet kanskje jeg ikke kommer inn i det hele tatt? Kanskje jeg må ta ett fri år? Det er ikke godt å si hva som skjer. Men det som er positivt er jo at jeg får være med gull ungene i byn oftere enn det jeg får gjøre nå, se på fortball kampene til Pernille når hun kan være med å spille igjen ( hun knekte foten sin når hun gikk på rullesko) og det blir jo kjempe koslig! 

  Jeg får være med min kjære farmor og kanskje jeg får være med bestefar den tiden han har igjen og ikke minst resten av familien min som jeg elsker! Henge med brodern og kona hans litt ofte og ha det kjekt med de! 

  Jeg krysser fingrene på at jeg kommer inn på skole og får meg en utdanning. 0

  XOXO    

   

  2 kommentarer

  Kjerstin

  16.05.2017 kl.18:42

  Så spennende. Eg gleder meg på dine vegner. Du får pakke Lars Magne i kofferten ;)

  Jeanette

  24.05.2017 kl.16:33

  Kjerstin: Haha, eg får nok gjera da x)

  Skriv en ny kommentar