hits
Velkommen til min blogg. Her kan du lese om hvordan livet mitt er og hvordan jeg har det i hverdagen.

10 ting dere kanskje ikke visste om meg!

 • Publisert: 24.05.2017, 17:22
 • Kategori: Blogg
 • 1. Hater men elsker sminke! Jeg hater å gå med sminke, fordi det ser forferdelig ut på meg siden jeg sliter med tørr hud og at jeg er generelt dårlig med sminke.

  2. Elsker Pepsi Max! Når det kommer til brus så er jeg helt frelst!  Før var det Fanta som var mitt alt, så ble det Cola og til slutt fant jeg ut av at Pepsi Max er  mye bedre en Coca Cola! 

  3. Jeg har vært snope avhengig! I mange år har jeg hatt helt dilla på snop, men nå de siste månedene har jeg kun vært hekta på Opera Mint og Festkarameller!

  4. Hater BH! Det å gå uten BH er en følelse som er ubeskrivelig mener da jeg. Hadde ikke folk i dette landet vært så opptatt av hvordan folk går kledd hadde jeg nok gått uten BH oftere! 

  5.  Sover på siden! Jeg har aldri som jeg kan huske noen gang klart og sovne på magen eller rygg, jeg må sove på siden ellers sovner jeg aldri.. 

  6.  Dårlig imunforsvar. Jeg har et nok så dårlig imunforsvar, jeg blir ganske for syk. Jeg kan være frisk en dag også neste dag er jeg i kjempe dårlig form. 

  7. Dårlig humor. Jeg ler av alt, ting som ikke er morsomt for andre er morsomt for meg. Også omvendt da, hvis noe som egt er morsomt for andre ikke er morsomt for meg så er det en klein situasjon!

  8. Film framfor alkohol! Jeg er i den tiden der drikking liksom er det som er kult. 18 år og er ute på byen. Jeg har vært på 2 fester + ett bryllup siden 12.Desember i fjor. Jeg vil helger velge film enn å bruke masse penger på drikke åsså enderdet opp med at jeg kjeder meg og bare vil dra hjem.. Jeg klarer meg fint hjemme med brus og film :) 

  9. Hater øl! Er det en ting jeg ikke greier å drikke så er det øl, jeg synes det smaker så ekkelt også blir jeg generelt sett dårlig av det. 

  10. Jeg elsker å bake! Kaker,boller, brød.. Alt som kan bakest er jeg glad i! Hadde jeg hatt en bedre ovn så hadde jeg laga rundstykker nå! Haha!   

  Dette var da 10 ting dere kanskje ikke visste om meg! Håper dere lærte noe nytt! ha en fin kveld videre!

  XOXO   

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar