hits

Til alle dere som klager!

Kjære alle dere som sitter hjemme og klager på hvor dere skal på ferie!

Mange av dere ute i denne verdenen sitter og klager på at dere skal enten til Spania når dere heller kunne tenke dere å dra til New York eller andre plasser. Egentlig burde dere være takknemmelig for at dere får reise i det heletatt! Jeg tror ikke dere vet hvor mange barn, ungdommer og voksne mennesker som sitter hjemme og er lei seg for at de ikke får dra noen plass. Alle foreldrene som jobber kanskje hele sommeren for å kunne spare seg opp til neste sommer. Jeg er da en av de ungdommene som ikke får reise utenlands i sommer. Jeg har vært i 3 land i løpet av de 18 årene jeg har levd.. Sverige, Danmark også var jeg så heldig og fikk være med til Portugal med onkel og tante. Men dette her er mange år siden.

Eneste håpet jeg har for denne sommeren er at det i det minste kommer litt sol..

Hadde jeg hatt penger til å dra på ferie så hadde jeg gjort det.. Jeg skal være helt ærlig og si at jeg er misunnelig på alle som er i syden eller andre plasser rundt om i verden.

Så poenget mitt med dette er: ikke klag for at du får reise på ferie, uansett om du kanskje ikke har lyst akkuratt dit, så kan det være ett minne for livet.

Håper alle får en fantastisk fin sommer, jeg skal hvertfall gjøre mitt beste ut av den!

XOXO
-Jeanette

2 kommentarer

Charlotte

25.06.2017 kl.16:11

Word! Denne deler jeg <3

Jeanette

26.06.2017 kl.18:39

<3

Skriv en ny kommentar