hits
Velkommen til min blogg. Her kan du lese om hvordan livet mitt er og hvordan jeg har det i hverdagen.

Ingen vil ha meg?

 • Publisert: 13.09.2017, 10:30
 • Kategori: Blogg
 • "Du kommer aldri til å få deg kjæreste igjen, du kommer til og ende opp som ei hore"

  Den meldingen tikket inn på telefonen min på mandag av ei som liksom skulle være ei venninne. Den meldingen fikk meg til å få mange tanker i hodet. I går ble jeg henvist til DPS og sekunder etter jeg fortalte det til til noen fikk jeg en ny melding.

  "Ingen vil ha deg som er psykisk syk, bare innse det"

  Jeg har fått påvist at jeg sliter med depresjon, spiseforstyrrelser flere ting. Jeg sliter daglig, jeg spiser nesten ikke, jeg sover nesten ikke.. Jeg vil ikke stå opp. Jeg føler meg forferdelig.

  Jeg har noen fantastiske venner som støtter meg og uten de så tror ikke jeg at jeg hadde vært her i dag. Jeg har ikke blogget for jeg har ikke vært i noe humør til og gjøre det. Jeg har fått nye venner som er fantastiske. Det å flytte tilbake til Bergen har vært helt fantastisk, i begynnelsen var det ikke gøy i det hele tatt.

  Enkelte ting som blir sagt til meg uansett om det er ment som en spøk eller ikke kan gå lett innpå meg.. Jeg tar ikke en spøk så lett som andre, jeg klarer ikke å være alene uansett om det bare er snakk om i 1 time.. Jeg går til psykolog hver tirsdag nå også skal jeg begynne og gå på DPS. Jeg velger og fortelle dette til dere for jeg føler at det er viktig for meg at dere vet hvorfor jeg er vekke..

  3 kommentarer

  Charlotte Seilen-Rolland

  13.09.2017 kl.11:06

  Hvem sier snt som hu sa?

  Jeg vet du kommer til f en fin kjreste og snn til slutt <3

  St p vennen du er kjempe sterk <3

  Jeanette

  13.09.2017 kl.12:05

  Tusen takk <3

  14.09.2017 kl.08:55

  py d

  Skriv en ny kommentar