hits

Hvem er jeg?

Navnet mitt er Jeanette Sofie Hasle, jeg kom til denne verden den 12.12.1998 klokken 04:47 sånn ca men da var het jeg Jeanette Hasle Helle.

Dette er meg og mammaen min på dåpsdagen min. Jeg kan ærlig innrømme at jeg husker veldig lite fra min barndom, men hvem husker vell sine første steg og første løping og alt det?

Jeg husker godt at min far sprayet håret mitt orange en nyttårsaften, jeg husker jeg fløy av sykkelen min og fikk den midt mellom bena og hadde et kraftig blåmerke der. Jeg husker min bror lurte meg til og ta på bremsen på sparkesykkelen hans når solen skinte og den var varm og jeg fikk blemmer på fingeren min.

2010
2017

Jeg er 18 år og går 1vgs for 3dje gang. Hvorfor? Vel, jeg hadde dårlige karakterer på ungdomsskolen og kom ikke inn på videregående så kom jeg inn på en type videregående der jeg fikk gode karakter nok til og komme inn på 1vgs igjen og fikk gå helse og oppvekst så gikk jeg videre til barne og ungdomsarbeider vg2 men strøk det året for da kom depresjonen inn i bildet. Nå går Jeg vg1 Service og Samferdsel (Salg og Service som noen kaller det) jeg vil bli  vekter. Målet mitt er og fullføre videregående og utdanne meg som vekter.

Jeg var Jeanette Hasle Helle men den personen er borte. Jeg er Jeanette Sofie Hasle nå og denne personen er mye bedre enn det gamle meg var. Jeg setter meg mål og jeg fullfører de.

Hvis dere lurer på noe så er det bare og stille meg spørsmål kanskje det blir en spørsmålsrunde en dag neste uke om jeg får nok spørsmål!

n kommentar

15.09.2017 kl.12:47

har du hetet Jeanette Sofie hele livet?

Skriv en ny kommentar