hits
Velkommen til min blogg. Her kan du lese om hvordan livet mitt er og hvordan jeg har det i hverdagen.

Hvordan reagerte jeg?

 • Publisert: 09.02.2018, 16:35
 • Kategori: Blogg
 • Mange har spurt meg på privaten om hvordan jeg reagerte når jeg fikk vite at mamma hadde fått kreft. Og ikke minst hvordan jeg fikk vite det.

   

  Saken er det at når jeg fikk vite at mamma hadde fått kreft så fikk ikke jeg vite det på den måten at hun var der med meg når hun sa det. Jeg var hjemme alene for tante var dratt på ferie til Danmark med noen venninner. Min bror som bor ikke så langt vekke fra meg ringte meg og spurte om jeg var hjemme og om han og konen hans kunne komme ned en tur. Inni meg tenkte jeg at det var selvfølgelig greit og at de måtte bare komme ned. Det tok de rundt 5 minutter før de sto på døren, og jeg sto på kjøkkenet og vasket opp da han kom inn ga han meg telefonen sin og sa at det var mamma og at hun ville snakke med meg.

  Jeg spurte om hvorfor hun ikke kunne ringe på min telefon, å da sa hun bare at det var noe hun ikke hadde fortalt meg tidligere når jeg snakket med henne etter legebesøket. ?De fant kreft i underlivet? var de ordene jeg hørte hun si på andre enden av linjen. Jeg trodde ikke helt det jeg hørte så jeg greide ikke helt og ta det seriøst de første sekundene så bare så jeg på min bror og spurte om dette var seriøs. Alle sammen svarte ja. Jeg lå telefonen til min bror på kjøkkenbordet og begynte å gråte. Jeg så for meg det verste med en gang. Jeg snakket ikke mer med mamma før på natten når jeg endelig hadde greid og roe meg ned. Jeg fikk først vite at det ikke var noe spredning i det hele tatt, helt til jeg ble fortalt av min bror at det var spredning oppover i buken.

  Mamma har nå begynt på cellegift hver mandag og strålebehandling hver tirsdag til fredag. Eneste vi kan nå er å krysse fingrene og håpe på det beste.  Takk til alle som har vært der for meg i de tunge tidene, og takk til alle som har vært der for mamma og alle rundt henne.

   

   

  • Jeanette

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar