hits

Hvordan reagerte jeg?

 • Publisert: 09.02.2018, 16:35
 • Kategori: Blogg
 • Mange har spurt meg på privaten om hvordan jeg reagerte når jeg fikk vite at mamma hadde fått kreft. Og ikke minst hvordan jeg fikk vite det.

   

  Saken er det at når jeg fikk vite at mamma hadde fått kreft så fikk ikke jeg vite det på den måten at hun var der med meg når hun sa det. Jeg var hjemme alene for tante var dratt på ferie til Danmark med noen venninner. Min bror som bor ikke så langt vekke fra meg ringte meg og spurte om jeg var hjemme og om han og konen hans kunne komme ned en tur. Inni meg tenkte jeg at det var selvfølgelig greit og at de måtte bare komme ned. Det tok de rundt 5 minutter før de sto på døren, og jeg sto på kjøkkenet og vasket opp da han kom inn ga han meg telefonen sin og sa at det var mamma og at hun ville snakke med meg.

  Jeg spurte om hvorfor hun ikke kunne ringe på min telefon, å da sa hun bare at det var noe hun ikke hadde fortalt meg tidligere når jeg snakket med henne etter legebesøket. ?De fant kreft i underlivet? var de ordene jeg hørte hun si på andre enden av linjen. Jeg trodde ikke helt det jeg hørte så jeg greide ikke helt og ta det seriøst de første sekundene så bare så jeg på min bror og spurte om dette var seriøs. Alle sammen svarte ja. Jeg lå telefonen til min bror på kjøkkenbordet og begynte å gråte. Jeg så for meg det verste med en gang. Jeg snakket ikke mer med mamma før på natten når jeg endelig hadde greid og roe meg ned. Jeg fikk først vite at det ikke var noe spredning i det hele tatt, helt til jeg ble fortalt av min bror at det var spredning oppover i buken.

  Mamma har nå begynt på cellegift hver mandag og strålebehandling hver tirsdag til fredag. Eneste vi kan nå er å krysse fingrene og håpe på det beste.  Takk til alle som har vært der for meg i de tunge tidene, og takk til alle som har vært der for mamma og alle rundt henne.

   

   

  • Jeanette
 • Publisert: 09.02.2018, 16:35
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Sov i nesten 20 timer!!

 • Publisert: 09.01.2018, 19:33
 • Kategori: Blogg
 • På søndag var jeg ganske så utslitt, jeg hadde vært våken i over 24 timer og var helt slått ut! Denne helgen har vært en tøff helg. På fredag dro jeg for å være med Charlotte også skulle vi hente noen på togstasjonen som kommer fra USA, vi gikk rundt og viste de litt av Bergen sentrum, tror de likte det de så. Litt etterpå så dro vi på Peppes og spiste, var ganske koselig. Jeg var ganske så utslitt for tidligere på fredagen hadde jeg vært i begravelse til Jens. Jeg skulle egentlig hjem etter vi var på Peppes, men jeg dro heller til Fana og var hos en kompis å slappa av. Klokken var vell rundt 1-2 på natta å da kom det noen å hentet meg så ble jeg med de rundt å kjørte hele natten.

  Når klokken var blitt mellom 6-8 på morgningen på lørdagen så tok jeg bussen til Åsane for jeg skulle møte Charlotte men det var jo ikke før 10, så for å prøve å holde meg litt våken så tok jeg bussen videre, jeg stoppet i byn og kjøpte meg en kopp med kakao og flinke meg greide å duppe av i 2 min så den kakaoen havna ikke i magen, den havna op hele fanget mitt og baggen min. Så det var jo ikke så gøy… Jeg tok bussen tilbake til Åsane og møtte Charlotte og vi handla inn det vi trengte til kvelden, for vi skulle ha overraskelses besøk for Marissa og det var ganske koselig, ble litt full og jeg endte opp med skikkelig migrene så kvelden endte tidlig for meg. Jeg ble kjørt fra Osterøy til Festplassen, skulle egentlig videre til Loddefjord men det ble ikke noe av… Så jeg endte opp på bybanen til Nesttun, og ble hentet av de samme som på fredagen. Vi kjørte rundt til 6-7 da og men jeg endte opp i byn sånn i 9-10 tiden og gikk på Mcdonald´s og kjøpte meg en frappe.

  Søndagen skulle jeg egentlig i lille gullet mitt Pernille sin 8 års dag, herregud som tiden flyr! Klokken var vell 11, jeg var så sliten at jeg la meg i sengen min bare for å slappe av, men jeg sov igjennom hele dagen, våknet kvart på 5 mandags morgning! Jeg hadde sovet i 18 timer, jeg var så uthvilt og klar for skolen. Ville ikke sove en eneste gang i går utenom når klokken var 21-22, da var jeg så trøtt at jeg ville sove men sovnet ikke før i 23 tiden.

  Q: Har dere sovet så lenge før? Hvordan følte dere etterpå? Hva gjorde dere i helgen?

 • Publisert: 09.01.2018, 19:33
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Uten dere..

 • Publisert: 04.01.2018, 17:10
 • Kategori: Blogg
 • Hva skulle jeg gjort uten dere mine fantastiske lesere, venner og familie medlemmer? Uten dere hadde jeg ikke greid å komme igjennom en dag, dere er grunnen til at jeg har kommet meg igjennom disse årene som har gått, og håper dere vil hjelpe meg igjennom et nytt år!

  Den siste tiden har jeg blitt diagnosert med depresjon, når jeg var liten fikk jeg beskjed at jeg har ADHD, jeg har hatt spiseforstyrrelse, jeg har mistet folk som betyr mye for meg. Jeg skal være helt ærlig å si at jeg har hatt lyst å dø flere ganger, vet det kanskje er egoistisk og jeg vet faktisk hvilken følelse folk kan sitte igjen med. Hadde ikke det vært for alle de fantastiske menneskene rundt meg så hadde jeg ikke vært den jeg er i dag eller i det verste tilfellet jeg hadde ikke vært her. 

  Min kjære Charlotte har reddet meg mange ganger, hun merker fort når jeg trenger henne og når jeg er skikkelig langt nede drar hun meg opp igjen med en gang. Charlotte og jeg ble kjent i 2015 pga jeg hadde kjæreste problemer å hun var den som rakk ut en hjelpende hånd. Selvom hun bodde langt vekke fra meg i  2 år så var hun der. Etter jeg flyttet til Bergen i august i 2017 så har hun vært en storesøster, det kommer hun alltid til å være. Charlotte sin blogg kan dere finne HER

  Den siste tiden har jeg fått kontakt med folk jeg aldri trodde jeg skulle bli så nær, og jeg er utrolig takknemlig for at de har latt meg bli en del av livene deres. Jeg 

  Jeg vil takke en hver person som er her for meg i tykt og tynt, til dere som har kjent meg lenge eller dere som nettopp har blitt kjent med meg. Jeg vil takke min kjære mamma som har greid å komme igjennom alle fasene jeg har vært i, hjelpt meg på alle mulige måter med alt. 

  Nå sitter jeg på bussen på vei til Leirvik (Stord) så skal jeg møte Stian noe som jeg gleder meg ekstremt mye til, så skal jeg være med han til båten min kommer så er det hjem til mamma på Husnes! Kommer nok noen bilder å litt sånn i morgen eller i kveld! 

  Håper alle får en fantastisk torsdag!

 • Publisert: 04.01.2018, 17:10
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Mål for 2018

 • Publisert: 03.01.2018, 22:30
 • Kategori: Blogg
 • Hei alle sammen!

  Nå har vi endelig kommet inn i et nytt år og nye muligheter ligger foran oss. Jeg har egentlig sett frem til dette året veldig mye for nå skal alt endres, jeg har nemlig lagt meg noen mål for dette året! 

  Mine mål for 2018 er:

  • Begynne og trene/gå mer turer for og trene opp foten min igjen. 
  • Klare skolegangen. 
  • Spise mindre snop enn jeg allerede gjør, merker det at jeg har sluttet å spise så mye snop å det som jeg gjorde før å jeg savner det egentlig ikke.
  • Drikke mindre alkohol enn det jeg gjør.
  • Bli bedre på å blogge. 
  • Begynne og spare penger sånn jeg kan reise på ferie. 
  • Fullføre lappen på bil ( forhåpentligvis er ikke det så lenge til)
  • Få meg en jobb. 

  Fiery colorful multicolored 2018 New Year date with sparkling trails over a black background with copy space for your greeting

  Dette var noen av de få målene jeg har for 2018. 


  Q: Har dere noen mål for 2018? Isåfall, hva er deres mål?

 • Publisert: 03.01.2018, 22:30
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Mitt forferdelige 2017

 • Publisert: 31.12.2017, 13:25
 • Kategori: Blogg
 • Mitt 2017 har vært som en berg og dalbane, jeg har hatt mange gode stunder men jeg har og hatt noen forferdelige. Hvis jeg kan si det sånn så vil jeg vell si at 2017 har vært mitt værste år i de 19 årene jeg har vært her. Men hva gjorde 2017 så jævlig? Lyver jeg? Er jeg glad 24/7 selvom jeg smiler? Hvordan greier jeg egentlig dette? 

   

  Nå skal dere få høre, i 2017 har det skjedd meg mange negative ting. Jeg har mistet venner pga uenigheter, venner jeg egentlig ikke kunne se for meg at jeg skulle gå videre uten å ha i nærheten. Jeg mistet min onkel i november, samme måned fikk jeg vite at mamma har kreft men mammaen min er sterk og tøffere enn toget! Hun bekjemper alle hindringer og hun gir seg ikke med det første. Vennene mine er de som betyr mest for meg utenom familien min da, men uten vennene mine så vet jeg ikke hva jeg skulle ha gjort.

  Tirsdag 26.12.2017 reiste jeg hjem til Kvinnherad for å komme meg litt vekk fra Bergen, savnet vennene mine så da tenkte jeg at jeg skulle bare være hjemme i en dag. Jeg var med en kompis til litt utpå kvelden så kom en av mine nærmeste venninner og hentet meg så stakk vi ut og kjørte litt. Med senteret på Husnes så har vi et flott parkerings hus der ungdommene møtes på kvelden når de er ute og kjører. Vi sto i parkerings huset og så snakket vi med noen gode venner av oss, noen jeg er blitt veldig glad i. Denne natten er en natt jeg aldri kommer til og glemme. Vi mistet en herlig morro klump, en fantastisk gutt som fikk alle til å le og smile. Det var en bilulykke. 

   

   

  Grunnen til at jeg ikke nevner navn eller noe er for jeg føler ikke at det er noe jeg har rett til og gjøre. Navnet hans står i avisene om det er noe man virkelig vil vite, men jeg føler ikke at jeg har den retten.  Men jeg vil bruke den retten jeg har til og skrive et par ord til alle dere som kjører bil der ute! Vær så snill, ikke tenk på å bare holde fartsgrensen, men kjør etter forholdene! Ingen fortjener å miste noen, så kjør fint og jeg håper at alle får en fin tid videre! 

  Disse få tingene gjorde 2017 jævlig for meg. Folk spør meg ofte om jeg lyver om det men det gjør jeg ikke. Selvom jeg smiler og virker glad så betyr ikke det at jeg er det. Å hvordan greier jeg egentlig dette, det å gå rundt og late som ingenting har skjedd? Sannheten er det at jeg greier ikke det, jeg later ikke. Jeg kan drikke for å få ut følelsene mine og ikke snakke mer om det, jeg kan sitte i 2 dager og gråte, men jeg har en psykolog og en bestevenninne som jeg ser på som min storesøster som er der for meg uansett hva det er, uansett tid på døgnet. Jeg kan ærlig talt si at jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne, eller noen andre av alle de som støtter meg. 

  Vi nærmer oss 2018 med store skritt, det er bare 10 timer og 35 min igjen av dette året og 2018 skal bli et bedre år! Tusen takk for alt alle sammen! 

 • Publisert: 31.12.2017, 13:25
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Hvem er jeg?

 • Publisert: 14.09.2017, 23:42
 • Kategori: Blogg
 • Navnet mitt er Jeanette Sofie Hasle, jeg kom til denne verden den 12.12.1998 klokken 04:47 sånn ca men da var het jeg Jeanette Hasle Helle.

  Dette er meg og mammaen min på dåpsdagen min. Jeg kan ærlig innrømme at jeg husker veldig lite fra min barndom, men hvem husker vell sine første steg og første løping og alt det?

  Jeg husker godt at min far sprayet håret mitt orange en nyttårsaften, jeg husker jeg fløy av sykkelen min og fikk den midt mellom bena og hadde et kraftig blåmerke der. Jeg husker min bror lurte meg til og ta på bremsen på sparkesykkelen hans når solen skinte og den var varm og jeg fikk blemmer på fingeren min.

  2010
  2017

  Jeg er 18 år og går 1vgs for 3dje gang. Hvorfor? Vel, jeg hadde dårlige karakterer på ungdomsskolen og kom ikke inn på videregående så kom jeg inn på en type videregående der jeg fikk gode karakter nok til og komme inn på 1vgs igjen og fikk gå helse og oppvekst så gikk jeg videre til barne og ungdomsarbeider vg2 men strøk det året for da kom depresjonen inn i bildet. Nå går Jeg vg1 Service og Samferdsel (Salg og Service som noen kaller det) jeg vil bli  vekter. Målet mitt er og fullføre videregående og utdanne meg som vekter.

  Jeg var Jeanette Hasle Helle men den personen er borte. Jeg er Jeanette Sofie Hasle nå og denne personen er mye bedre enn det gamle meg var. Jeg setter meg mål og jeg fullfører de.

  Hvis dere lurer på noe så er det bare og stille meg spørsmål kanskje det blir en spørsmålsrunde en dag neste uke om jeg får nok spørsmål!

 • Publisert: 14.09.2017, 23:42
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Ingen vil ha meg?

 • Publisert: 13.09.2017, 10:30
 • Kategori: Blogg
 • "Du kommer aldri til å få deg kjæreste igjen, du kommer til og ende opp som ei hore"

  Den meldingen tikket inn på telefonen min på mandag av ei som liksom skulle være ei venninne. Den meldingen fikk meg til å få mange tanker i hodet. I går ble jeg henvist til DPS og sekunder etter jeg fortalte det til til noen fikk jeg en ny melding.

  "Ingen vil ha deg som er psykisk syk, bare innse det"

  Jeg har fått påvist at jeg sliter med depresjon, spiseforstyrrelser flere ting. Jeg sliter daglig, jeg spiser nesten ikke, jeg sover nesten ikke.. Jeg vil ikke stå opp. Jeg føler meg forferdelig.

  Jeg har noen fantastiske venner som støtter meg og uten de så tror ikke jeg at jeg hadde vært her i dag. Jeg har ikke blogget for jeg har ikke vært i noe humør til og gjøre det. Jeg har fått nye venner som er fantastiske. Det å flytte tilbake til Bergen har vært helt fantastisk, i begynnelsen var det ikke gøy i det hele tatt.

  Enkelte ting som blir sagt til meg uansett om det er ment som en spøk eller ikke kan gå lett innpå meg.. Jeg tar ikke en spøk så lett som andre, jeg klarer ikke å være alene uansett om det bare er snakk om i 1 time.. Jeg går til psykolog hver tirsdag nå også skal jeg begynne og gå på DPS. Jeg velger og fortelle dette til dere for jeg føler at det er viktig for meg at dere vet hvorfor jeg er vekke..

 • Publisert: 13.09.2017, 10:30
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Til alle dere som klager!

 • Publisert: 25.06.2017, 15:51
 • Kategori: Blogg
 • Kjære alle dere som sitter hjemme og klager på hvor dere skal på ferie!

  Mange av dere ute i denne verdenen sitter og klager på at dere skal enten til Spania når dere heller kunne tenke dere å dra til New York eller andre plasser. Egentlig burde dere være takknemmelig for at dere får reise i det heletatt! Jeg tror ikke dere vet hvor mange barn, ungdommer og voksne mennesker som sitter hjemme og er lei seg for at de ikke får dra noen plass. Alle foreldrene som jobber kanskje hele sommeren for å kunne spare seg opp til neste sommer. Jeg er da en av de ungdommene som ikke får reise utenlands i sommer. Jeg har vært i 3 land i løpet av de 18 årene jeg har levd.. Sverige, Danmark også var jeg så heldig og fikk være med til Portugal med onkel og tante. Men dette her er mange år siden.

  Eneste håpet jeg har for denne sommeren er at det i det minste kommer litt sol..

  Hadde jeg hatt penger til å dra på ferie så hadde jeg gjort det.. Jeg skal være helt ærlig og si at jeg er misunnelig på alle som er i syden eller andre plasser rundt om i verden.

  Så poenget mitt med dette er: ikke klag for at du får reise på ferie, uansett om du kanskje ikke har lyst akkuratt dit, så kan det være ett minne for livet.

  Håper alle får en fantastisk fin sommer, jeg skal hvertfall gjøre mitt beste ut av den!

  XOXO
  -Jeanette

 • Publisert: 25.06.2017, 15:51
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Sommerfølelse

 • Publisert: 28.05.2017, 16:18
 • Kategori: Blogg
 • Dagen i går!

  I går våkna vi ganske sent så dagen vår starta vell ikke før 13:20. Vi har sovet hos mamma i jelgen siden hun er vekke. Lars Magne dro ut for å være med broren og noen andre og jeg ble igjen hjemme og la meg ut på terrassen for å sleike litt sol! Etter 20 min fant jeg ut at det hadde vært godt med noe kaldt noe så da gikk jeg på butikken og kjøpte en cider til meg og en øl til han så han kunne få kose seg med senere.

  Når det kommer til meg og sol så er vi litt uvenner. Når det blir over 20 grader så kjenner jeg at jeg kreperer nesten. Jeg hadde ett lite utbrudd i går pga varmen og da fikk jeg nesten ikke puste så jeg lå inne på gulvet å endte opp på kjøkkene å åpnet fryseren for det var så forferdelig..

  Når klokken ble 18:00 kom Lars Magne og broren å henta meg så dro vi til søsteren deres og hadde det koselig. Til slutt dro vi hjem igjen og endte opp med å se på Prison Break. Digger den serien! Haha.

  Dagen i dag!

  Dagen i dag kommer ikke til å være noe spesiell. Skal se Brann-Ålesund, slappe av og se litt serie. Det er så fint vær ute og jeg ber til alle høye makter at det forblir fint vær til neste søndag! :)

  Jeg håper alle har hatt en fin helg og at folk koser seg videre i dag :)

  XOXO

 • Publisert: 28.05.2017, 16:18
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • 10 ting dere kanskje ikke visste om meg!

 • Publisert: 24.05.2017, 17:22
 • Kategori: Blogg
 • 1. Hater men elsker sminke! Jeg hater å gå med sminke, fordi det ser forferdelig ut på meg siden jeg sliter med tørr hud og at jeg er generelt dårlig med sminke.

  2. Elsker Pepsi Max! Når det kommer til brus så er jeg helt frelst!  Før var det Fanta som var mitt alt, så ble det Cola og til slutt fant jeg ut av at Pepsi Max er  mye bedre en Coca Cola! 

  3. Jeg har vært snope avhengig! I mange år har jeg hatt helt dilla på snop, men nå de siste månedene har jeg kun vært hekta på Opera Mint og Festkarameller!

  4. Hater BH! Det å gå uten BH er en følelse som er ubeskrivelig mener da jeg. Hadde ikke folk i dette landet vært så opptatt av hvordan folk går kledd hadde jeg nok gått uten BH oftere! 

  5.  Sover på siden! Jeg har aldri som jeg kan huske noen gang klart og sovne på magen eller rygg, jeg må sove på siden ellers sovner jeg aldri.. 

  6.  Dårlig imunforsvar. Jeg har et nok så dårlig imunforsvar, jeg blir ganske for syk. Jeg kan være frisk en dag også neste dag er jeg i kjempe dårlig form. 

  7. Dårlig humor. Jeg ler av alt, ting som ikke er morsomt for andre er morsomt for meg. Også omvendt da, hvis noe som egt er morsomt for andre ikke er morsomt for meg så er det en klein situasjon!

  8. Film framfor alkohol! Jeg er i den tiden der drikking liksom er det som er kult. 18 år og er ute på byen. Jeg har vært på 2 fester + ett bryllup siden 12.Desember i fjor. Jeg vil helger velge film enn å bruke masse penger på drikke åsså enderdet opp med at jeg kjeder meg og bare vil dra hjem.. Jeg klarer meg fint hjemme med brus og film :) 

  9. Hater øl! Er det en ting jeg ikke greier å drikke så er det øl, jeg synes det smaker så ekkelt også blir jeg generelt sett dårlig av det. 

  10. Jeg elsker å bake! Kaker,boller, brød.. Alt som kan bakest er jeg glad i! Hadde jeg hatt en bedre ovn så hadde jeg laga rundstykker nå! Haha!   

  Dette var da 10 ting dere kanskje ikke visste om meg! Håper dere lærte noe nytt! ha en fin kveld videre!

  XOXO   

 • Publisert: 24.05.2017, 17:22
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Flytte tilbake igjen..?

 • Publisert: 16.05.2017, 13:58
 • Kategori: Blogg
 • What? Skal jeg flytte tilbake til Bergen igjen? Det kan da ikke stemme, hva med Lars Magne?

  Sannheten er at ja, jeg flytter kanskje tilbake til Bergen til høsten. Jeg skal gå på skole og det kommer til å bli tungt det vet jeg. Jeg har da søkt på på 3 foskjellige skoler i bergen ognå er det bare å vente på svar om jeg kommer inn. Jeg har snakket med Lars Magne om dette og vi har kommet fram til en enighet at jeg har egentlig ingen andre valg enn å gå på skole i Bergen, det kommer selvfølgelig til og bli ganske trist og ikke være med han så ofte lengre men vi kommer jo til å ha hele sommeren sammen nesten + alle helgene og feriene når skolen er begynt. 

  Men så skal man jo ikke ta alle sorgene på forskudd da, hvem vet kanskje jeg ikke kommer inn i det hele tatt? Kanskje jeg må ta ett fri år? Det er ikke godt å si hva som skjer. Men det som er positivt er jo at jeg får være med gull ungene i byn oftere enn det jeg får gjøre nå, se på fortball kampene til Pernille når hun kan være med å spille igjen ( hun knekte foten sin når hun gikk på rullesko) og det blir jo kjempe koslig! 

  Jeg får være med min kjære farmor og kanskje jeg får være med bestefar den tiden han har igjen og ikke minst resten av familien min som jeg elsker! Henge med brodern og kona hans litt ofte og ha det kjekt med de! 

  Jeg krysser fingrene på at jeg kommer inn på skole og får meg en utdanning. 0

  XOXO    

   

 • Publisert: 16.05.2017, 13:58
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Flyttet.

 • Publisert: 17.04.2017, 02:08
 • Kategori: Blogg
 • November 2009 flyttet jeg fra vennene mine og familien min i Bergen. Den dag i dag tenker jeg bare om hvordan livet mitt hadde vært om jeg aldri hadde flyttet fra Bergen, hvordan hadde livet mitt vært om jeg aldri hadde møtt min kjære og alle vennene jeg har fått siden den dagen? 

  Disse tankene slår inn i hodet mitt nesten hver dag. Hadde jeg fortsatt vært venn med de jeg var venn med? Hadde jeg følt meg mer utestengt enn det jeg gjør nå? Hadde jeg noen gang fått kontakt med de jeg har kontakt nå?

   

  Noen ganger vil jeg flytte tilbake til Bergen, være med mine gamle venner og få nye venner men på en måte vil jeg ikke forlate vennene mine her hjemme. Bergen kommer alltid til å være en stor del av meg selv om jeg bare snakker bergensk rundt familie og venner i Bergen. Her hjemme har jeg jo en helt annen dialekt. Skulle ønske at jeg kunne sett hvordan livet mitt i Bergen hadde vært og hvordan det hadde vært og ikke bodd her. 

   

  Noen ganger er jeg glad for at jeg bor her jeg bor, jeg har fått mange fantastiske venner og en helt fantastisk kjæreste. 

   

  Nå har jeg fått ut det jeg har villet si lenge, og det føles godt. 

  XOXO


   

 • Publisert: 17.04.2017, 02:08
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Norge ett rikt og kjærlig land?

 • Publisert: 12.04.2017, 15:39
 • Kategori: Blogg
 • Jeg leste ett innlegg på en blogg der det var noen som hadde skrevet at vi som bor i Norge har det så fantastisk bra og vi har så mye penger og at det aldri skjer noe gale her. Unnskyld meg kanskje det er mange som utgir seg for å ha det veldig bra her i Norge men det er ikke alle som kanskje mener det, jeg mener selv at Norge kunne vært ett bedre land greit nok at vi har det bedre enn Syria, Irak og de landene der men ja. Norge har masse penger det er ikke noe jeg kan si i mot men det betyr ikke at alle som bor her har mye penger. Det og skulle mate/kjøpe klær til en familie på 3 eller 4 og du kun har mellom 2-4k i måneden er faktisk ikke nok. Mange familier kan faktisk ikke dra på ferier for de ikke har penger til det eller ta seg en kjøre tur for man ikke har bil eller lappen. 

  Det skjer aldri noe gale her i Norge. Okey, så det som skjedde på Utøya eller regjeringskvartalet var ikke galet det da? Eller når de fant bombe lignende gjenstander i Oslo? Eller når folk faktisk blir drept av familien sin eller venner? Neida, det er ikke gale det vell? Det skjer ALLTID noe gale i Norge. Det skjer alltid noe gale i alle land. Sånn som han mannen som drepte kona si og deres tre barn i Danmark her i går. 

  Nå var det ikke meningen min å virke sur eller noe sånt men jeg mener det blir så provosert når folk sier slikt om Norge. Jeg er veldig glad for å bo i Norge men jeg blir ikke glad av at man lever som dette. Norge har råd til og gi førerkortet til flyktninger men de har ikke råd til og hjelpe kommuner som trenger det, eller sykehjemmene kanskje?  Jeg virker kanskje nedlatende mot det meste her og det er ikke meningen men jeg bare vet ikke helt hva jeg skal si lengre. 

   

  Ja da har jeg fått skrevet av meg litt av mine tanker som har gått oppi hodet mitt! 

  PS: Jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde der jeg svarer på alle spørsmål jeg får inn så om dere lurer på noe så er det bare å stille meg spørsmål!

  XOXO   

 • Publisert: 12.04.2017, 15:39
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Dette irriterer meg!

 • Publisert: 11.04.2017, 23:03
 • Kategori: Blogg
 • Jeg har en del ting som irriterer meg på en daglig basis, så jeg tenkte jeg kunne skrive ett lite innlegg om det. 

  Spoilers - Er det en ting som irriterer meg sykt så er det spoilers.. Om det så er Paradise Hotel eller filmer eller andre serier så klikker det for meg. HOLD DET FOR DERE SELV sier nå bare jeg! 

  Løgnere - Løgnere er noe jeg ikke skjønner meg helt på. Hvorfor skal folk lyve om ting? Skal det få dem til å føle seg bedre? Eller skal det få oss andre til å føle oss bedre? Jeg løy mye før når jeg var mindre helt til jeg innså hva konsekvensene var. Det å lyve er ikke greit folkens! 

  Filmer - Det som irriterer meg med filmer er at det alltid skal skje noe som ikke er realistisk. Detter du ned 20 meter fra en bygning skal det umulig gå ann å gå derfra med bare ett lite kutt i pannen? Jeg blir bare "lei meg" av å se alt det urealistiske greiene..

  Vente på ny sesong - Når man har en favoritt serie og det går opp for deg at serien er slutt og du må vente 1 forbanna år før det kommer ny sesong.. Det stikker meg litt i hjertet.

  Kaffe ånde - Altså greit nok at folk liker kaffe og jeg har ingenting i mot kaffe, MEN jeg takler ikke når lærere har drikket kaffe også kommer de og står oppi trynet mitt og snakker med den ekle ånden. Nei uff, det takler jeg bare ikke. Blir irritert når de absolutt skal drikke kaffe åsså stå oppi trynet på folk.

  Reklame - Jeg liker ikke reklamer i det hele tatt, greit nok at de tjener penger på å ha reklame men whyyy.. Jeg vil kunne se en serie på tv eller på nettet der det er reklame uten den reklame delen! 

  Tam brus - Brus er sykt godt helt til den blir tam, da kjenner jeg at jeg får vondt inni meg. Jeg blir så lei meg når jeg kjøper meg en 1,5 liter brus også når jeg har en halv liter igjen så  er den tam. Hva gjør jeg galt?


  Dette var da 7 av de tingene som irriterer meg mest! 

  Hva irriterer deg mest? Har vi noe til felles?

   

  XOXO   

 • Publisert: 11.04.2017, 23:03
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Hjertebank og smerte.

 • Publisert: 11.04.2017, 00:11
 • Kategori: Blogg
 • Har dere noen gang hatt hjertebank? Det har jeg, har hatt det en del ganger før men nå er det verre..

  Jeg opererte ut ene visdomstanna mi på torsdag og da jeg fikk bedøvelse så fikk jeg hjertebank og det er ubehagelig. Etter operasjonen har det komt hver dag og jeg har uregelmessig hjerterytme og da er det normalt og få hjertebank så jeg vet hvordan det er men nå, nå er det helt ukomfortabelt og boe dritt for å si det sånn.

  Ikke nok med hjertebank så har jeg så forderdelig vondt i munnen og kjeven min låser seg og smertestillende hjelper ikke.. Så jeg har da gått uten å blogge en stund siden jeg har vært vekke uten internett + har vært trøtt å sliten etter jeg kom hjem på lørdag. Men jeg tenkte å legge ut innlegg minst to ganger i uken.

  XOXO
  Jeanette

 • Publisert: 11.04.2017, 00:11
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Glitter

 • Publisert: 30.03.2017, 14:15
 • Kategori: Blogg
 • //Annonse

  Har du noen gang hatt den følelsen der du har veldig lyst på en ting fra Glitter men du har ikke butikken og du vil ikke reise langt for og finne en Glitter butikk? Heldigvis har Glitter en nettbutikk der det er veldig lett og handle og man finner det man trenger uten problem! Jeg er veldig glad i Glitter men har ikke butikken her jeg bor, og det bllir så mye lettere og kunne bruke nettbutikken! Det du bestiller sendes innen 1-3 arbeidsdager og kommer til deg så raskt at det skulle ikke vært mulig! Lyst og bestille noe på Glitter? Klikk deg inn på denne linken HER så kommer du rett inn på Glitter sin nettbutikk! 

     XOXO   

 • Publisert: 30.03.2017, 14:15
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Tanker og bekymringer.

 • Publisert: 30.03.2017, 01:33
 • Kategori: Blogg
 • Enkelte ganger begynner hjernen min og jobbe noe sykt, alle tanker kommer i hodet mitt og jeg tenker, tenker og tenker hele tiden. Noen ganger greier jeg ikke og snakke med de nærme meg om problemene mine, noen ganger stenger jeg alt inne. Kanskje jeg kunne trengt noen og snakke med som jeg ikke kjenner så godt som min kjære eller familie eller noe sånt? Kanskje jeg burde snakke med en psykolog? Eller skal jeg bare fortsette og stenge meg inne? Jeg har ikke greid og gå i praksis bare pga jeg tenker. Jeg greier ikke å gå ut, bare det og gå på butikken for meg er slitsomt. Jeg har ikke energi, eneste jeg gjør er å ligge på sofaen å se på tv og bare ligge der. Noen ganger orker jeg ikke å snakke med folk engang, eller blogge. Jeg er bare slitsom, jeg er trøtt og lei. Jeg vil bare sove og våkne opp uten noen tanker eller bekymringer. 

  Jeg bekymrer meg støtt og stadig om ting jeg ikke greier og snakke om. Jeg vil bare snakke med noen, er det for mye og be om kanskje? Jeg vil bare gå videre i livet uten bekymringer og tanker.


  Har noen av dere opplevd dette? Har noen av dere der ute opplevd at dere ikke greier å gå videre i livet eller bare gjøre en simpel oppgave som å gå på butikken bare pga dere har hatt så mange tanker i hodet eller bekymringer?

  Føler meg som denne jenta på bilde..


  (fant bilde på google)
   

      

 • Publisert: 30.03.2017, 01:33
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Nytt navn?

 • Publisert: 24.03.2017, 15:00
 • Kategori: Blogg
 • Nytt navn? Ja, nei jo...

  Jeanette Hasle Helle til Jeanette Sofie Hasle. 

  Hvorfor Sofie? Hvorfor fjerne Helle?

   

  Saken er det at bestefar er den mannen i livet mitt som vet hva som får meg til og smile, jeg har alltid vært hans jente. Bestefar har blitt diagnosert med Alzheimer og det er en sykdom som gjør at man begynner å glemme.. Den sykdommen har gjort meg kjempe redd, jeg er redd for at han skal glemme meg som er hans gull jente. Men i hele mitt liv som jeg vet om så har han kalt meg for Sofie, og det navnet vil jeg alltid ha med meg. Derfor valgte jeg og ha Sofie som mellomnavn. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å bytte navn enda for Helle er farmor og bestefar sitt navn, men til de som lurer så er jo det og pappa sitt. 

   

  På pappa sin side så har jeg kun kontakt med farmor, besten og onkel + hans familie og 2 av mine brødre. Jeg har ikke snakket med pappa på lenge og det er fordi at han flytta fra meg når jeg var liten og da har jeg ikke kontakt med han og så enkelt er det. Jeg valgte å fjerne Helle for jeg har fortsatt Sofie og det er en stor del av livet mitt og jeg føler ikke at det er en dum ting og gjøre og de andre i familien min har ikke sagt noe negativt om det enda eller som jeg vet. 

  Så nå vet dere og det. 

  Jeg kommer ikke til å bytte blogg eller noe sånt selv om bloggen min heter jeaHEL (hel står jo for Helle). 

   

  Men håper dette var litt gøy å lese om, haha. 

  XOXO

      

 • Publisert: 24.03.2017, 15:00
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Dagen i går og i dag.

 • Publisert: 24.03.2017, 14:38
 • Kategori: Blogg
 • I går var en lang og slitsom dag og jeg tror at ungdomskortet mitt ikke har blitt brukt så mye før, haha. 

  I går dro jeg og Lars Magne til Stord og spiste frokost på Burger King (usunt, i know) og så gikk vi litt inne på Amfi og kjøpte nye klær og til slutt dro vi opp på sykehuset. Grunnen til at vi dro på sykehuset er fordi at vi begge skulle ta røntgen, jeg skulle ta av foten og han skulle ta av ryggen. Jeg har store problemer med foten min siden jeg fikk noe som halles Hallux Valgus lettere sagt skeiv storetå og det opererte jeg i november om jeg ikke husker feil men nå er det så vondt og for j***** så nå må de se om noe er gale. Lars Magne har problemer med ryggen sin så han vil ha bekreftet om det er noe gale eller om han bare  har vondt. Men når vi var ferdige på sykehuset så var klokka rundt 16:00 og da tenkte vi at vi skulle dra ned til Leirvik sentrum igjen siden båten gikk i 6 tiden men vi fant ut vi heller skulle ta en båt i 5 tiden å det var jo bare bra ♥  Når vi kom hjem så var det bare å legge seg ned på sofaen å se på tv haha. Lars Magne ville spille så han satte seg inn på rommet å spilte RUST. Vi ble ikke sulten igjen før i sånn 11-12 tiden i går kveld å da lagde vi pomfrites og pølse så gikk vi til sengs i 2-3 tiden.


  I dag så reiser vi begge, jeg drar til Bergen til familien min mens han drar sammen med 2 av søskenbarna sine til Haugesund. Det blir litt godt og være vekke fra hverandre og drive på med ulike ting og ikke være oppi hverandre som knoll og tott ♥

  Jeg kjenner jeg er kjempe klar for å dra på besøk til onkel og tante, også tenkte vi å dra på besøk til min kjære farmor som nå er alene siden bestefar er på gamlehjem. Gleder meg kjempe masse til og treffe på alle sammen, også får vi håpe på at jeg får tid til å dra til en av mine flotte brødre og leke litt med tantebarnet mitt.  

  Men nå tenkte jeg og pakke videre også drar jeg til Bergen. Blir kanskje ett lite innlegg senere i kveld eller i morgen, har ikke bestemt meg helt enda.

   

  XOXO   

 • Publisert: 24.03.2017, 14:38
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Spørsmål til oss!

 • Publisert: 23.03.2017, 00:35
 • Kategori: Blogg
 • Meg og kjæresten min tenkte å ha en spørsmålsrunde (video) og vil gjerne ha spørsmål fra dere lesere! Håper på en del spørsmål så blir vell spørsmålsrunden når vi har fått en del! <3 

   

  Kommenter alle spørsmål dere kommer på så blir vi kjempe glad! 

   

  XOXO

  JS & LM 

   

 • Publisert: 23.03.2017, 00:35
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • TIlbake på deltid!

 • Publisert: 22.03.2017, 22:32
 • Kategori: Blogg
 • Hei alle skjønne sjeler der ute!

   

  Nå er jeg tilbake på denne på denne delen av jordkloden. Jeg har ikke blogget siden februar 2016 og det er en god grunn til hvorfor. Skole og hverdagen tar masse av tiden min men nå har jeg tenkt en stund at jeg ville begynne igjen så da tenkte jeg at jeg skulle gjøre det! Jeg har egentlig ingen aning om hva jeg vil blogge om, og jeg føler det at hver gang jeg spør om inspirasjon så får jeg ingen svar men jeg har skrudd på hjernen min helt på fullt nå så da tenkte jeg at jeg skal hente inspo fra hjernen min og mine gode venner! 

   

  En ting jeg har veldig lyst at dere kjære lesere skal gjøre det er å besøke min gode venn Charlotte sin blogg og lese om hvordan hun har det med sykdommen som hun har og hvordan hun takler hverdagen og mye mer! Bloggen hennes finner dere HER


  PS: Om dere har noen som helst tips til hva jeg kan blogge om så kom med tips! Kan være  hva som helst f.eks. kjæresten min, sykdommer jeg har, livet mitt, fakta om meg, mitt syn på ulike ting osv. ♥

      

 • Publisert: 22.03.2017, 22:32
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • What have I done?

 • Publisert: 25.02.2016, 00:53
 • Kategori: Blogg
 • Hei og hå! 

  Nå har det gått såpass lang tid at jeg bør skjerpe meg litt. 

  Litt av det viktigste som har skjedd mens jeg har vært vekke!

  Den 31.07.2015 fikk jeg meg en herlig og fantastisk kjæreste som heter Lars Magne ♥ Vi har vært sammen i snart 7 måneder og i de 7 månedene så har masse rart skjedd  ♥ I august begynte vi på skolen og jeg begynte 1vgs om igjen og jeg går Helse- og oppvekst og min kjære går Bygg  ♥Jeg er ganske stolt over oss begge som fortsatt går på skolen! :D 

  Her er bilde av meg og min kjære ♥    

  Fra skolestart til desember har ikke så masse skjedd egentlig, vi har hatt ett par overnattinger og sånne ting. 12. Desember hadde jeg bursdag, den feiret jeg med mamma og Lars Magne med kake og slikt.  Julaften var det neste som skjedde, da var jeg med mamma og 2 av brødrene mine og det var ikke så gøy.. Som noen vet så er ikke jeg så stor fan av jul, for mange grunner og de kan forbli der de er. Nyttårsaften var jeg på Sandvoll hos Lars Magne og feiret nyttårsaften med han og familien. Januar var vi på nyttårsball, noe som ikke var så gøy for oss det var ikke noe spesielt som skjedde der egentlig. Resten av januar har vi vell egentlig bare vært med hverandre, familie, venner o.l. Februar, kjærlighetens måned! Vi har vært på camping i hele ferien, vi var der i 10 dager ♥ Dagen FØR Valentine's Day og morsdag (mammaen min sin bursdag) Min kjære mamma ble 49 år den 13. Februar  ♥ Det triste er at jeg ikke var hjemme på bursdagen hennes eller på morsdagen siden vi var bortreist.. Men jeg tenkte jeg skulle kjøpe en gave til mamma så vi gikk og kjøpte en av favoritt vinene hennes  ♥

  Valentine's Day, en dag mange liker og en dag mange ikke liker. Jeg har egentlig aldri vært så happy når dte kommer til Valentine's day, har bare hatt dårlige minner med det. Samme dag var det morsdag og jeg håper alle mammaene der ute hadde en fin dag  ♥

   

  I dag er det den 25.02.2016 og vi er snart i en ny månede og da er vi allerede i Mars! Jeg føler dette året kommer til og gå super fort!  ♥ Det er liksom 5 dager til siste frist for og søke nytt skoleår/læreplass! Også er det bare mellom 3 og 4 måneder til sommerferie! Tiden går så fort! Det som er mest sykt og tenke på er at i Mai blir Sophi 2 år og Rasmus blir 1! Og i Januar ble Pernille 6 år, herre min hatt! Hele 6 år dere! Hun skal begynne på skolen!  ♥ ♥ 

  Nei! Nå er det på tide at jeg legger meg til og sove, i morgen er det en ny dag og forhåpentligvis blir det en fin dag! Har ikke vært i sånn bra form i det siste, vært masse kvalme og hodepine så vi får håpe på at ting blir bedre med en god natts søvn!  ♥ 

  Vi ses! 

  PS: Noen som vil ha boyfriend TAG? Kommenter TAG i kommentarfeltet! :D • Publisert: 25.02.2016, 00:53
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Long time no see!

 • Publisert: 19.07.2015, 19:42
 • Kategori: Blogg
 • Hallo! Lenge siden sist!!

  Nå er det lenge siden sist jeg blogget! Så nå tenkte jeg å skjerpe meg litt å begynne å blogge mer! Jeg har fått meldinger på facebook om at jeg må blogge å det så da tenkte jeg at jeg skulle gjøre det! I det siste har ting vært helt på tryne og noen ting har vært helt fantastisk :)

  Jeg har mistet venner men å fått nye, her i slutten av Juni og begynnelsen av Juli var jeg i Stavanger i 11 dager hos min bror å svigersøster <3
  Her er en video av meg og Hanna der Hanna stiller meg spørsmål om hva jeg har gjort siden sist og masse sånt! Så slipper jeg å skrive en lang novelle til dere ;)
  Og det er litt kjekt med en video itillegg ;)

  video:my recording20
  Hanna sin Kiwi: AlwaysHanna
  Min Kiwi: Jeahel98

  Hanna sin Ask.fm : hannaeikeland
  Min Ask.fm : jeanettehelle792

   Men vi blogges! x)

  Cya! <3

 • Publisert: 19.07.2015, 19:42
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Svar og litt til!

 • Publisert: 03.05.2015, 14:06
 • Kategori: Blogg
 • Hei hei! Som dere ser overskriften er " Svar og litt til" og nå begynner vi i feil ende.. Vi begynner med litt til..

  Denne uken har vært annerledes enn det den pleier.. Denne uken har vært forferdelig.. Begynte bra, men sluttet helt jævlig.. Når noen sier de ikke skal gjøre noe men bare noen få dager etterpå så gjør de det, skuffer meg like mye vær gang.. Folk jeg trodde var mine venner viste seg og være det motsatte.. Men men.. Jeg kjenner at jeg gleder meg kjempe masse til tirsdag, da får jeg endelig være med min bestevenninne igjen, da kommer hun endelig tilbake fra Spania! :D

  Som et par av dere har ventet på så har jeg et par spørsmål fra dere som dere skal få svar på! :) Jeg lagde egentlig en video, men den klarte jeg å slette.. Så jeg får heller bare skrive svarene i stedet..

  Let's do this!

  Sko størrelse?
  -Varierer fra sko til sko egentlig..

  Favoritt farge?
  - Rosa!

  Favoritt fag?
  -Naturfag eller engelsk

  Favoritt drikke?
  -Fanta!

  Planer for sommeren?
  - Kanskje jobbe, eller så skal jeg bare slappe av :)

  Dine fremtidsplaner?
  - Vi får ta det som det kommer :) Har egentlig ingen planer..

  Hvorfor går du ikke på KVV?
  - Jeg går ikke på KVV for jeg kom ikke inn der, jeg kom inn på Fitjar men både mamma, barnevernet, bup og legen har sagt at det er ikke noe for meg å måtte våkne klokka 5 for og pendle hele tiden.. Og det å flytte for meg selv får jeg heller ikke lov til..

  Sliter du psykisk?
  - Ja..

  Hva og hvordan takler du det?
  - Jeg sliter med deprisjon, jeg sliter med angst.. Jeg siter egentlig med ganske masse.. Igjennom tidene har jeg hatt venner som har støtta meg.. Jeg har hatt så utrolig mange tanker i hode mitt om hvordan jeg skal klare meg.. Men saken er at vennene mine er de som har gått igjennom et helvete for meg.. De har vært tøff å sterk, de har hjulpet meg igjennom alt.. Uten vennene mine hadde jeg nok ikke vært her nå..

  Jeg føler at du får en ny gutt hver uke er dette sant?
  - Det er faktisk ikke sant.. Du skal ikke tro på alt som står eller blir skrevet på facebook ;) De fleste "forholdene" jeg har hatt på facebook er falske sånn at det er sagt :)


  Er det sant du gjør alt for å bli utvist nå som Thea går i klassen din?
  - Ja takk gjerne det! Altså er det en ting jeg vil mer enn alt nå så er det å bli utvist

  Liker du besj?
  - Ofc :*

  Er det gøy og leke lærere?
  - Haha, ja! Så du ikke det da?


  Hva er kvadratroten av pi?
  -1,77 (og mange andre desimaler)

  Hva vil du gjøre i fremtiden? Hva vil du utdanne deg som lizzm?
  - Jeg vil jobbe som sykepleier eller med barn.. Har ikke bestemt meg enda..

  Hva liker du hos gutter?
  - Liker når gutter kan være 110% seg selv å ikke leke tøff forann venner og sånt.. Liker når gutter er ærlig om følelsene sine og om seg selv.. Liker når en gutt kan ta kjæresten med hjem til foreldrene istede for og gjemme henne :)

  Foretrekker du sommer eller vinter?
  - Sommer!

  Hva skjedde mellom deg og Anna egentlig?
  - Det som skjedde mellom meg og Anna forblir mellom meg og Anna.. Med mindre hun har gått å sagt det til sin nye venn da.. Sjokker meg ikke :)

  Hvorfor er dere ikke venner lengre?
  - Jeg og Anna er ikke venner lengre for Anna skuffa meg og såra meg veldig :) Det håper jeg hun vet selv..

  Backstabba hu deg?
  - Kan vell si det sånn ja..

  Trodde dere var bestevenner?
  -Ja det trodde jeg å..

  Var det noen som kom i mellom dere?
  - Ja

  Om du har sett Anna sine spm på Ask?
  - Nei, det har jeg ikke

  Hu skriver at dere ikke kommer til å bli venner igjen, er det sant?
  - Hvis hun sier det så er det vell sant

  Hva dumt gjorde hun?
  -Skreiv hu at hu hadde gjort noe dumt? Bra hu innrømmer det da :) Nei altså du kan heller spørre henne :)

   

  Det var alle spørsmålene for denne gang, neste gang lover jeg å ta på video.. Men da skal jeg huske å ha på mikrofonen og huske å lagre den.. Haha.. Håper alle har hatt en fin helg, og At dere får en fantastisk fin uke som kommer! :)

  Har dere tips til hva jeg kan blogge om? Har dere noe dere vil jeg skal blogge om så bare kom med tips! :)

  -Cya!

 • Publisert: 03.05.2015, 14:06
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • 26.04.2015

 • Publisert: 26.04.2015, 18:56
 • Kategori: Blogg
 • Heisann og hoppsann!

  Idag har jeg vært i konfirmasjonen til min nydelige venninne!  Vi spiste god mat og god dessert! Det var kjempe koselig! ♥ Jeg kjenner det at jeg angrer ikke et sekund på at jeg ikke konfirmerte meg.. Haha.. Mange tenker på penger når de konfirmerer seg, jeg skjønner egentlig ikke vitsen med å konfirmere seg jeg..  Jeg bryr meg fint lite om pengene og det.. Men ja. Tilbake til dagen i dag! Konfirmasjonen idag var kjempe koselig! Og jeg håper konfirmanten koste seg like mye som gjestene gjorde! ♥ Jeg kjenner det at de NESTE dagene blir ganske trist siden i dag var siste dagen min sammen med Cheyenne.. I morgen reiser hun til Spania.. Så nå kommer jeg til å dø tror jeg.. Uten henne hva skal jeg gjøre da?.. Hun etterlater meg ensom og forlatt her i Norge.. Hva skal jeg gjøre når jeg trenger hjelp? Hvem skal ta valgene for meg når jeg ikke klarer det selv?.. Jaja.. Får prøve nå.. Haha..
  Her er et BILDE av den nydelige konfirmanten (i gul kjole) og meg!

   

  Dagen i morgen kommer til å bli en helt vanlig dag.. Dagen starter med en tannlege time så er det skole og ha engelsk framføring.. Så det blir jo gøy! Not..
  MEN! Nå skal jeg hive på meg mine styggeste klær å gå ned på ungdomssenteret! Såja.. Håper alle har hatt en fin helg og jeg håper dere får en fin uke som kommer! Jeg tror min uke blir ganske bra siden dagene går så fort å det er bare 13 dager til ballet! :D Gleder meg kjempe masse! Håper dere alle har hatt en fin søndag så blogges vi! ♥

  PS: Husk og still meg spørsmål <HER>
   

 • Publisert: 26.04.2015, 18:56
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Noe dere lurer på?

 • Publisert: 25.04.2015, 23:35
 • Kategori: Blogg
 • For en stund siden skulle jeg ha en spørsmålsrunde.. Men alle spørsmålene jeg fikk som ble skrevet ned er sletta.. Og det var litt trist.. Og det tok alt for lang tid før den kom ut! Men jeg har bestemt meg for at jeg skal ha ny spørsmålsrunde! Så på kommende fredag skal jeg ha en spørsmålsrunde! Så kom med spørsmål, spør om alt du lurer på! Jeg kommer til å svare på alt sammen! :D  Håper på å få mange spørsmål!
 • Publisert: 25.04.2015, 23:35
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Sånn går det...

 • Publisert: 25.04.2015, 22:13
 • Kategori: Blogg
 • Jeg har gått i flere dager å  tenkt på denne bloggen.. I en månede har jeg gått uten å blogge.. Men bloggen har vært i tankene mine.. I det siste så har jeg hatt mange opp og ned turer.. De fleste har vært opp! Jeg har blitt kjent med mange nye og koselige folk og jeg har fått helt nye venner! Mange av de nye vennene mine har blitt mine bestevenner, jeg kjenner det at jeh angrer ikke ett eneste sekund på at jeg blei kjent med de ♥ Her for en uke siden sånn ca så fikk jeg en av de beste nyhetene jeg noen gang kunne fått! Når jeg var liten gikk jeg blomsterpike for Nordnæs Bataillon (Buekorps i Bergen) og jeg husker at jeg var så utrolig misunnelig på alle de fine jentene som fikk gå på ball med så utrolig nydelige kjoler å ha så fint hår og ligne på noen prinsesser og de skulle få lov og gå med en herlig prins! Men nå, nå er det min tur! Den 9. Mai skal jeg endelig få lov å gå på ballet, jeg skal få gå med en helt nydelig kjole, jeg skal få være pen på håret og jeg skal få gå med en helt fantastisk gutt! ♥ Jeg kjenner det at jeg gleder meg utrolig masse! 14 dager igjen så skal jeg få oppleve det jeg har hatt mega lyst til! ♥

  Her er et bilde av den kjolen jeg skal gå med!

  Den er kjøpt på Nelly.com, så jeg gleder meg kjempe masse til å få den i hus! ♥

  I dag er det lørdag, mange er ute og koser seg og noen sitter kanskje hjemme å slapper av! Min lørdagskveld er bare helt avslappende hjemme i sofaen med tv på! :)
  I morgen skal jeg i konfirmasjon til min herlige venninne Cheyenne så det blir kos, hun reiser jo fra meg på mandag siden hun skal til Spania. Så det blir trist.. Men men! Jeg håper alle sammen får en fin helg videre så ses vi!

  Cya!
 • Publisert: 25.04.2015, 22:13
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Serier og filmer!

 • Publisert: 02.03.2015, 18:01
 • Kategori: Blogg
 • I det siste så har jeg sett en del på serier og filmer, og mange av de seriene jeg har falt helt for! Og jeg anbefaler virkelig disse seriene hvis dere ikke har sett de da! Men her er en liste av de seriene jeg har falt for! 

  Serie:

  • Lost girl (Handler om ei jente som heter Bo som da får seg en helt ny venn med navn Kenzi som er et helt vanlig menneske i forhold til Bo som er en succubus, de to ender opp i litt trøbbel spesielt Bo! Lyst og vite mer? Se serien ;) )  • Girls ( En Amerikansk Tv-serie av HBO. Serien er en komediedrama om en venninnegjeng i New York. Den håpefulle Hannah Horvath får sjokk når foreldrene hennes ikke vil hjelpe henne mer økonomisk. Sammen navigerer hun seg igjennom tyveårene med vennegjengen.) 

  • New Girl (Ei jente ved navn Jess som har gått igjennom et vondt brudd mellom kjæresten. Etter en stund flytter hun inn sammen med tre single menn! Komedie!)  Bitten (En kanadisk serie basert på Women of the Otherworld av Kelly Armstrong. Serien handler om Elena Michaels en kvinnelig varulv som står mellom hennes vanlige liv med hennes menneske kjæreste Philip i Toronto. I pakten som Elena er med i er blant annet hennes ex forlover Clayton med som da er årsaken til at Elena er blitt en varulv)


  Det er da noen av de seriene jeg har falt for! Og jeg anbefaler de virkelig til dere som ikke har sett de! ♥ 

  Filmene jeg har sett i det siste er da:

  8 Mile (Er en film fra 2002 med rapperen Eminem i hovedrollen. Jimmy Smith Jr bor i en husvogn sammen med sin mor og arbeider på en fabrikk. Året er 1995 og Jimmy uttrykker sine frustrasjoner, frykt og vrede som rapper på byens hip-hop scene. Det store spørsmålet er om Jimmy kan bruke sin musikk til og oppfylle sin drøm om å forlate sin triste bakgrunn og få anerkjennelse utenfor bygrensen, som også er kjent for 8 Mile i Detroit, Michigan.)
  Trailer til 8 mile.. 

  Ride Along (Ben (Kevin Hart) er vakt på en High School men har søkt plass på politi akademiet. Ben vil gifte seg med kjæresten men må først vise hennes bror James (Ice Cube) at han fortjener å gifte seg med henne. James er politi og jobber med å fange sjefen til noen  Serbiske smuglere som da er med navnet Omar (Laurence Fishburne), James bestemmer seg da at han skal ta Ben med på Ride Along ;)
  Trailer til Ride Along..   De fleste har vell sett disse filmene her, men jeg anbefaler de virkelig til dere som ikke har sett de! Jeg elsker de filmene! :D

   Har dere noen tips til serier/filmer jeg kanskje kan se på? Kommenter det og jeg tar en kikk! ♥ Jeg håper alle sammen får en fin mandag videre og håper alle har hatt en fin dag på skole/jobb! ♥

   

 • Publisert: 02.03.2015, 18:01
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Home Sweet Home

 • Publisert: 01.03.2015, 19:57
 • Kategori: Blogg
 • Ah! Endelig er vi hjemme på Husnes etter et par fine dager vekke! ♥ Jeg kjenner jeg er ganske klar for skolen i morgen, endelig få se igjen folk! 
  Dagen i dag har egentlig vært helt grei.. Jeg blei vekka i rundt 10 tiden for da var det frokost, og så gikk alle sammen i stuen så satte min fetter på nytt på nytt og vi slappa av og så på det :) Rundt 12:30  kom min kusine og lille gullet Pernille som hadde vært på Akvariet. Det er sånn typisk henne at når hun er med meg så skal hun ta bilder på Snapchat og sende til alle :P Jeg skulle jo egentlig legge ut et innlegg i går med bilder fra Eikemo turen, men det blei ikke noe av.. Glemte å ta bilder for det var sånn helt plutselig skulle vi dra hjem å alt sånt.. Så jeg glemte å ta bilder.. Men jeg har jo noen bilder så Pernille tok i dag og noen bilder som blei tatt av Sophi her på onsdag! 

  Pernille♥


  Sophi♥  Awwii, de er så utrolig herlige begge to ♥ Nå er det ikke så utrolig lenge til det kommer en til, men denne gangen blir det en liten gutt! Lille Rasmus kommer til verden i mai! Foråpentligvis! ♥ Jeg lurer på hvordan Pernille og Sophi kommer til og ta det jeg.. Med tanke på at begge blir helt tullerusk hvis ene får mer oppmerksomhet enn den andre, men sånn er det med små unger! ♥ Men nå skal jeg ned å se serie så skal jeg legge meg tenker jeg! I dag blir det tidlig kveld på meg ♥ Så jeg håper alle sammen får en fin søndagskveld videre! ♥

      

 • Publisert: 01.03.2015, 19:57
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Facebook melding!

 • Publisert: 01.03.2015, 01:34
 • Kategori: Blogg
 • Vi er da kommet oss tilbake til Bergen by pga det er meldt storm i morgen så vi satser på tidlig båt hjem! Jeg sitter nå og har akkurat sett på Taken på NRK1 og snakker med folk på Facebook ♥ Sånn helt plutselig fikk jeg en melding der det sto "Ja gi faen å snakk med meg da falske faen" å jeg skjønte ingenting.. Jeg ba personen ryke og reise og slette alt som har med meg og gjøre og sånn plutselig fikk jeg denne meldingen! 

  Til dere som ikke skjønner hva det står så står det følgende " Gidder ikke å ha noe med falske horer og du driter faen med i meg hele jæævla tiden vær gang jeg prøver å være snill så gir du bare faen faen ikke rart du er så jæævla loner å har faen med ikke noen så bryr seg om deg pga oppførselen din" 

  For det første så startet egentlig alt med at han personen sendte meg en melding der det sto "jeg elsker deg" å jeg svarte ikke på den meldingen å han blei sur å begynte å kalle meg for care og alt det der.. Å når noen kaller meg for noe jeg egentlig ikke er da skal de heller få se meg care! :) Skjønner ikke hvorfor jeg skal være ei hore fordi jeg ikke svarer på at noen elsker meg? Ja det gir jo sykt mye mening! Selvom man er forbanna trenger man ikke å kalle jenter for hore?  Det er jo ikke gøy for oss jenter og bli kalt hore? Er det noe guttene tror? At vi liker det? Verden nå er bare helt skada.. Ja, mange kommer sikkert til å si masse negativt mot dette innlegget men det får bare være! :) 

   

  PS: Får jeg rundt 30-40 spm til sammen til spørsmålsrunden så tar jeg den på video! :) Nå har jeg 25 :) Et par av kommentarene på bloggen har blitt sletta og ikke vet jeg hvorfor men ja.. Og til dere som lurer, dere kan stille spørsmål på Facebook!  

  Men nå skal jeg se videre på en serie så skal jeg legge meg! Så kommer det et nytt innlegg i morgen tidlig! :)   

 • Publisert: 01.03.2015, 01:34
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Nest siste dagen!

 • Publisert: 28.02.2015, 15:47
 • Kategori: Blogg
 • I dag er det lørdag, også nest siste dagen min her på Eikemo! Jeg kjenner det at jeg gleder meg til og komme hjem igjen til vennene mine og broren min! For og si det sånn, her på Eikemo så er det ikke en ting og finne på.. Nærmeste naboen vår er fisken i bekken.. Haha..  Off, nei men fra spøk til alvor! Jeg må faktisk innrømme at jeg liker denne plassen litt selv om det ikke er en butikk her eller noe sånt. Mange har spurt meg på Facebook og Snapchat hva jeg egentlig gjør her på Eikemo og jeg tenkte jeg kunne fortelle litt! Grunnen til at jeg er her på Eikemo er for vi hjelper min fetter med å pusse opp huset hans. I løpet av de dagene vi har vært her så har vi blant annet revet opp gulvet, rydda og vaska rommene,  fått opp takplater, revet ned veggene til kjøkkenet og litt sånt! Men for og si det sånn så har ikke jeg vært noe særlig effektiv.. Haha, jeg er ganske glad i å bare ligge i senga å se på serie eller film eller snakke med folk! ♥ Jeg kjenner det hvis jeg skal løfte 20kg takplater så kan ryggen min bare si god natt.. Jeg kjenner ryggen min bare blir verre og verre, nå gjør det til og med vondt når jeg puster dypt inn.. 

  Nå sitter jeg nede i kjellerstuen mens mamma og tante lager vafler, og min fetter og typen til tante arbeider. Vi skal snart spise litt og kose oss max! ♥ Kjenner det skal bli godt å få tankene over på  noe helt annet enn det de har vært på i det siste :/ I morgen skal jeg og mamma reise hjem igjen til Husnes så da må vi tidlig opp for og ta den tidlige båten hjem siden det er meldt storm ute.. Så det kan bli spennende om det er en haug med bølger eller ikke.. ♥ Jeg tenkte jeg skulle gå ut og ta et par bilder etterpå eller senere så kan jeg legge de ut litt senere :) Men jeg håper alle sammen får en fantastisk fin lørdag! Så kommer det et innlegg med bilder av huset på hvordan det ser ut nå og utsikten herfra og sånt! ♥ 

  Husk å still meg spørsmål til spørsmålsrunden HER ♥


   

 • Publisert: 28.02.2015, 15:47
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Still meg spørsmål!

 • Publisert: 27.02.2015, 01:02
 • Kategori: Blogg
 • Vurderer og ha spørsmålsrunde! Men da må jeg jo selvfølgelig ha spørsmål! Så kjør på og still så mange spørsmål som mulig! Å dere får svart på ALT! Med mindre det er ganske personlige spørmål da selvfølgelig! :D :P  • Publisert: 27.02.2015, 01:02
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • En som har forandret livet mitt!

 • Publisert: 27.02.2015, 00:46
 • Kategori: Blogg
 • Det er en ting jeg har merket i det siste å det er at det er en person som har forandret livet mitt helt! Jeg har vært ganske deprimert å jævlig i det siste, men så har jeg en som alltid er der for meg å som alltid støtter meg uansett hva det gjelder! Denne personen har forandret livet mitt uten tvil. Noen som lurer på hvem det er? Du trenger ikke å lure lengre! Han heter Chris og er da den mest fantastiske gutten som finnes, han er den jeg kan snakke om alt med! Chris er en jeg kan stole 110% på og det skal mye til for og finne en som han! Chris er en jeg kan smile og le og bare ha det helt fantastisk med, å ingen kan noen gang erstatte han♥ Har jeg en dårlig dag å trenger noen å snakke med eller noe sånt så kan jeg bare sende en melding eller ringe han!♥ Han er akkurat som en bestevenn/bror/ alt som er mulig! Haha ♥ Ingen er som han, han er en sånn person som får meg til og smile og le når jeg er deprimert ♥ For og være ærlig, jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten han ♥ Er det noen som er 110% seg selv uansett hva så er det Chris! :D Er det noen som får meg til og smile og le bare ved å si "Bø" så er det han! ♥

  Så ja.. Chris hvis du noen gang leser dette: Tusen takk for alt sammen, du er så ufattelig god og jeg er så ufattelig glad i deg♥ Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg tusen takk for at du er her for meg når jeg trenger noen å snakke med, når jeg er deprimert og helt nede.. Tusen takk for at du er den du er! ♥ Ingen er så god som du! ♥ 

   
 • Publisert: 27.02.2015, 00:46
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Ikke bare gutter!

 • Publisert: 26.02.2015, 20:37
 • Kategori: Blogg
 • UNNSKYLD FOR IKKE SÅ FINE ORD I DETTE INNLEGGET! 

  I det siste har jeg merket at mange jenter mener det KUN er gutter som er "playere" og det! MEN der er det mange som tar feil! Jenter kan være like mye "player" som gutter uansett hva folk mener! Jeg har lest gang på gang på Facebook det det står blant annet "Exen min er så jævlig player, han kan brenne i helvete" men det jeg ikke skjønner er hvorfor er det alltid gutter som får skylden? I dette innlegget kommer jeg ikke til og nevne noen navn på de det gjelder for det mener jeg er litt respektløst.. Men ja, det var en fyr her for ikke så lenge siden som var sammen med ei jente å han blei sønder knust for hu gikk rundt å playa han, å han blei så lei seg å såra at han ville leve livet å gå videre. Det ente da opp med at etter 2 uker så fant han ei ny jente å de endte da opp med å kose seg ekstra mye..  Det viste seg at den jenta da var ei venninne av exen hans men det visste ikke de noen om. Hu exen til han fyren fikk da vite at han hadde KNULLA  med venninna hennes å da gikk hun rett på face og skreiv " Jeg er så fitte lei folk! Går fra ene personen til andre å knuller på venna til exen din?! Hva faen feiler?! Jævla player!" Men det jeg ikke skjønner er hvorfor lage så jævla big deal å skrive en jævla facebook status, gud jente du playa gutten først! Skreiv han en status om deg kanskje, NEI! Jeg kjenner jeg blir sur på sånne folk! 

  Jenter er like mye player som gutter!  Noen som vil si meg imot kanskje?

  Så det jeg lurer på er fra dere lesere sin side, hva mener dere? Mener dere at gutter er de eneste som er player her i verden eller mener dere også at jenter og gutter kan være det like mye? Eller mener dere kanskje at jenter er de verste? Jeg vil høre deres mening! Så kommenter hva dere mener ned i kommentarfeltet! Takk!   

 • Publisert: 26.02.2015, 20:37
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Gode venner!

 • Publisert: 26.02.2015, 16:37
 • Kategori: Blogg
 • Veit ikke hvor jeg skal begynne helt.. Men jeg kan jo begynne med å si tusen takk til alle de fantastiske vennene mine! Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten dere! Jeg er så takknemlig for alt dere har gjort å gjør for meg! Det betyr så mye for meg at dere er her for meg 24/7, igjennom tykt og tynt! Det er utrolig hvor lite som skal til for og få andre glad! Å jeg setter så utrolig stor pris på at folk støtter meg igjennom det jeg har gått igjennom i det siste! Vennene mine betyr så utrolig mye for meg, å hadde det ikke vært for dem så hadde ikke jeg klart meg.. Det er mange ganger jeg har falt i samme fellen flere ganger, velger feile venner å havna i feil miljø.. Det er mange som har lata som at de er mine EKTE venner, men da vet de nok ikke dette " En ekte venn er en som stiller opp når du virkelig trenger det." det er mange av de "vennene" jeg har hatt som ikke har brydd seg så mye om meg som de jeg har nå.. De "vennene" jeg har hatt har aldri spurt om det er noe gale eller om jeg har det bra eller noe sånt.. De har kun snakka med meg når de har trengt noen som kan hjelpe de med enten venne/gutte problemer.. Men de har ikke vært der for meg når jeg har trengt de.. Men nå har jeg såpass mange gode venner som stiller opp for meg når jeg trenger de og de fleste vet jeg er der for de også! 

  I noen tilfeller trenger ikke vennskap ord. ♥ 


  Venner er noe av det beste som finnes, å jeg er ganske takknemlig for mine! ♥
   

 • Publisert: 26.02.2015, 16:37
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Back on track!

 • Publisert: 25.02.2015, 06:36
 • Kategori: Blogg
 • Hei alle sammen! 

  Nå er det evig lenge siden sist jeg blogget og det er fordi jeg ikke har hatt noe peiling på hva jeg skulle ha blogget om... Den siste tiden har jeg gått igjennom et par ting som ikke har vært så lett. Jeg har blant annet ikke vært i form til noe å så og si bare isolert meg på rommet nesten.. I sist uke fikk jeg en beskjed som gikk hardt innpå meg.. Torsdagen i sist uke etter skolen dro jeg til mamma på Aksen og vi dro ned på Rema 1000 og skulle handle. Da vi var kommet rett utenfor butikken ringte telefonen til mamma og det var tanta mi.. Hu ringte mamma å sa at hun hadde sett min far i Bergen (som et par av dere vet så bor han i Sverige å at jeg ikke har noe kontakt med han) og da spurte mamma hva han gjorde der og da sa tanta mi at han hadde sagt han har vært i Bergen i nesten en måned siden farmoren min ligger på sykehus. Mamma så bare på meg å sa ingenting til meg før vi var kommet inn på butikken. Hun så på meg og fortalte alt sammen til meg.. Jeg visste ingenting om at han var i Bergen eller i det hele tatt Norge.. Å jeg visste heller ikke at farmor var innlagt på Haukeland. Jeg kjente jeg egentlig bare ville gråte.. Han eller familien min sier aldri ifra når han er her.. Sist jeg så han var sommeren i fjor.. Å det gikk egentlig ikke som jeg håpte på.. :/ Men ja.. Da meg og mamma var ferdig på butikken gikk jeg rett hjem å med en gang jeg gikk inn døra kom alle tårene.. Jeg klarte ikke å holde de inni meg lengre..  Jeg gikk opp på kjøkkenet med varene, å gikk rett å la meg under dyna å gråt.. Jeg gråt fra klokka ca klokka 14-15:30.. Om ikke lengre.. Da mamma kom hjem så kunne hun se på meg at jeg var ganske trist å lei meg.. Den dagen var jeg så deprimert å skuffa at jeg ikke klarte å gå utenfor døren igjen.. Jeg bare lå på sofaen.. Jeg visste ikke hva jeg skulle si eller gjøre.. De eneste tankene som gikk oppi hode mitt var "ville de noen gang sagt ifra til meg om noen i familien døde?", "er jeg ikke en del av familien lengre kanskje?".. De tankene har gått oppi hode mitt i flere dager nå.. Kjenner jeg er ganske skuffet over at de ikke har sagt noe til meg.. Men men! Sånn går det! 

  Men til noe positivt! Nå har jeg vinterferie! å det er det kanskje en del andre som har eller så er det mange som har hatt! Så sånn som dette er min ferie planlagt:

  • Mandag: Slappe av
  • Tirsdag: Stord og gå på bowling med mamma og folk fra Aksen
  • Onsdag: Reise til Bergen med mamma så dra til tante og så reise videre til Eikemo
  • Torsdag: Være på Eikemo og kjede meg..
  • Fredag: Chille max på Eikemo + hjelpe min fetter og flytte inn i huset vi skal være i
  • Lørdag: Samme som torsdag og fredag..
  • Søndag: Reise hjem igjen til Husnes!

   

  Jeg kjenner det at det er godt med ferie etter skole og alt det der greiene der..  Så nå er det og slappe litt av etter en lang natt med lite søvn.. Så snart skal jeg pakke videre og så hoppe i dusjen og stelle meg og gjøre meg klar til og reise! :) Jeg håper alle sammen får en fin ferie eller får fine dager på skole/jobb! Så ses vi! 

  PS: Er det noe dere vil jeg skal blogge om, så plis kommenter det i kommentarfeltet eller send meg en melding på facebook eller noe sånt! :) Er åpen for alle forslag! :)   

 • Publisert: 25.02.2015, 06:36
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Skyss!

 • Publisert: 07.11.2014, 11:23
 • Kategori: Blogg
 • I går blei det ikke noe blogging fordi jeg var med ei venninne å vi dro på jentekveld! Men nå skal dere få ett innlegg! 

  Idag var egentlig planen og reise til Bergen, jeg skulle ta en buss fra Husnes til Sunde Båtkai kl. 09.15.. Jeg satte meg på bussen jeg egentlig skulle ta,  da vi kom til Valen så stirra bussjåføren på meg å jeg spurte han høflig "skal ikke du til Sunde?"  han så rart på meg å sa "nei jeg skal tilbake til Husnes"  jeg kjente det begynte å koke litt i topplokket da, så sa jeg til han at det sto på skyss.no at denne bussen skulle til Valen så til Sunde. Bussjåføren så bare på meg å sa "nei det stemmer nok ikke, jeg skal til Husnes igjen" jeg tok fram telefonen min og viste han det, da sa han bare at det ikke stemte. Jeg kjente jeg blei sur inni meg, så sa han at jeg klarte å gå til Sunde på 15 min, å når 5 min var gått så var jeg ikke kommet halvveis en gang, jeg gikk sånn ca 100 meter til også snur jeg meg å det første jeg ser er samme buss kjøre forbi meg å ned mot kaien. Så var det bare 5 min igjen til båten skulle gå å jeg var kommet halvveis, jeg tok fram telefonen å ringte mamma og fortalte henne om dette som skjedde å hun fant seg ikke i det. Til slutt når jeg kom fram så kjørte båten å jeg fikk ikke vært med. Jeg var fly forbanna, foten min er helt ødelagt og det samme med ryggen min! Jeg har allerede skade i foten som bare blir verre og verre..  Mamma fikk naboen til å hente meg heldigvis, når jeg kom hjem gikk jeg ned på rommet og ringte skyss, jeg skjelte hu dama ut. Jeg spurte om de ikke kunne til helvete se og oppdatere de stygge sidene deres, det var visst et stort problem.. Hun kunne ikke skjønne hva som var problemet og jeg forklarte henne høyt og tydelig alt sammen fra A-Å! Hun søkte på den ruten og sa "jeg finner ingenting jeg, det gikk ingen buss 09.15" å jeg blei mer og mer forbanna og gikk inn på skyss. no og søkte og det var det første jeg fikk opp, å plutselig var det helt stille i mellom 2-5 minutter. Jeg sa til henne at de bare kunne reise til helvete så la jeg på! Så nå ligger jeg her i senga mi med smerter i foten og ryggen å vil bare sove! Sov ikke i natt for å klare å holde meg våken til å reise.. Men neida! Forbanna skyss!


  Bussjåføren skulle ha en med bein og ryggproblemer til å gå den veien på 15 min..  Jaja..

  Så nå venter jeg på at neste båt skal gå og det er ikke før 13:45 så ja.. Kanskje ta meg en halvtime på puta før jeg skal ut å gå igjen!

  Men dagens tips: IKKE STOL PÅ SKYSS.NO!

  -Adios!

 • Publisert: 07.11.2014, 11:23
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Svar på spørsmålsrunden!

 • Publisert: 05.11.2014, 19:08
 • Kategori: Blogg
 • Hei hei! Er er svarene på spørsmålene dere skreiv, håper dere godtar svarene mine!

   

  Hva liker du og gjøre på fritiden?

  - På fritiden så liker jeg å synge, eller være med venner 

  Beskriv drømmegutten?

  -Drømmegutten min det er en som er ærlig og kan være seg selv med meg foran venner og familie, en jeg kan stole på.

  Hva er drømmeferien din og hvorfor?
  -Drømmeferien min der har jeg på en måte allerede hatt.. 2 uker i Portugal ed sol og varme, grunnen er fordi det er koselig og varmt å nydelig der!

  Hva synes du om denne generasjonens ungdommer?
  -Jeg skal være helt ærlig med dere og innrømme at jeg syns denne generasjonens ungdom burde skamme seg sånn egentlig! Nei jeg snakker ikke om bare folk jeg kjenner og jeg snakker sikkert ikke bare for meg selv heller når jeg sier dette her! Ungdommen i dag bruker alt for mye tid foran pc'n eller mobilen, både på skole og hjemme! Er det rart at karakterene dine er dårlige..? Jeg satt hele tiden på pc og telefon, brydde meg ikke om noe, endte opp med 2'ere.. Nå sitter jeg ikke så mye og nå har jeg to 3'ere en 2+ og maange 4-4+! Takke være telefon bruket mitt ikke er så høyt lengre! Jeg kjenner en del som sliter med karakterene sine fordi de sitter for mye på mobil og det i stede for og faktisk bry seg om noe som kanskje er mye viktigere enn instagram, facebook, snapchat og alt det... Nå de siste dagene er det noen jeg vet hvem er som har brukt all tiden sin på facebook, der har vedkommende fått alt i fra mobbe meldinger til drapstrusler! Jeg sier det MILDT sagt, jeg synes det er en skam å være i denne generasjonen....

  Hva syns du er den beste sangen du har skrevet?
  - Skal jeg være helt ærlig.. Så har ikke jeg likt noen av sangene jeg har skrevet... Av alle de som har sett de sangene jeg har skrevet så har jeg fått mest positiv kritikk! Så ja, men jeg vet ikke...  Skal skrive en sang for ei jente nå, skal begynne på den etterpå, så jeg håper den blir bra! :)

  Hva er det som interesserer deg?
  -Synging, definitivt! 

  Hva holder du på med for tiden?
   - Nå for tiden så gjør jeg ikke stort.. Enten er jeg hjemme og synger å slasker, eller så er jeg med venner og sånt. 

  Har du noen gang vært på fest uten å drikke?
  -Ja det har jeg! Haha...

  Hvor blir din bryllupsreise?
  -Ehm.. Det er ikke noe jeg tenker på helt enda.. Er nå en god stund til jeg har tenkt til å tenke på det..

  Hva liker du og se på tv? Liker du noe spess?
   
  -For og si det sånn så ser jeg ikke så mye på tv.. Jeg har Netflix! 

  Hva ser du i en gutt?
  -Søt, koselig, snill,ærlig, til og stole på, sånne ting :)

  Hvilken farge liker du best?
  -Rosaaa ♥

  Liker du og gå på kino? 
  - Haha! Jaa, så lenge det ikke er med ei venninne og vi begge har sett filmen før, da ender det bare opp med at vi blir kasta ut.. xD

  Hvordan er det og bo på Husnes?
  - Det og bo på Husnes er egentlig helt greit, jeg har såpass kort vei og gå til senteret det tar meg liksom 2 min :D 

  Har du noen gode venner på Husnes?
  -Ja, jeg har faktisk det.. Noen er som søstre!  

  Savner du Bergen?
  -Selvfølgelig savner jeg Bergen, jeg har jo de fleste vennene mine der og hele familien min er der jo. 

  Hvor lenge har du bodd på Husnes?
  -Den 28.11 så har vi bodd her i 5 år :)

  Hvilke sminke bruker du til vanlig?
  -Jeg bruker "Compact Powder" fra H&M, ellers bruker jeg "Fit Me Foundation"  i farge nr 120

  Kan du vise frem favoritt klærene dine? 
   
  -Jeg har egentlig ikke noe favoritt klær.. 

  Hvilken butikk vil du helst kjøpe klær på: Vero Moda eller Moods of Norway?
  -De fleste mener jo at man må kjøpe merke klær.. Men jeg personlig ville heller kjøpt klær på Vero Moda! :)

  H&M eller Vero Moda?
  - Jeg liker begge butikkene veldig godt, men jeg hadde nok tatt H&M! Der har de både billige smykker, skjerf, klær, sminke, å mye mer!

  Maybelline eller Max Faktor?
  -Når det kommer til sminke så må jeg være ærlig og si at jeg liker veldig godt H&M sin sminke!

  Har du bunad eller festdrakt? Kan du vise den? 
  -Jeg har da en festdrakt som mamma lagde til meg i fjor, den er i videoen helt nederst i innlegget! ;)

  Kan du vise de peneste kjolene dine? Fortelle hvor de er kjøpt og hva de kosta?
  -Det kan dere se helt nede i innlegget ;)

  Katt eller hund? 
  -Hund

  Hva er din favoritt artist? 
  -Eminem uten tvil! ♥

  Hva er din favoritt skuespiller?
  - Det står nok mellom Paul Walker og Channing Tatum ♥

  Hvem er idolet ditt? 
  - Idolet mitt det må nok være Demi Lovato, med tanke på hvor sterk hun er og har vært igjennom alle årene ♥

  Har du noen drømmer i framtiden?
  - Mine drømmer er å enten få en jobb innen helse, eller bli en artist.. 

  Hva synes du om hvordan verden er nå i forhold til før? 
  - Jeg har tenkt en god stund på den der, prøvd og komme frem til hva jeg skal si.. Men jeg sitter bom fast... Jeg har dessverre ingen svar..

  Liker du og synge?
  -Nei, jeg liker det ikke... Jeg elsker det.. Jeg føler jeg er i min egen lille boble når jeg synger... Kan ikke beskrive det!

  Hva synes du om Husnes?
  -Husnes er en helt grei plass det!

  Hvis du kunne forklart 5 ting om deg "selv", hva ville det vært?
  -Rar, ikke redd for og tabbe meg ut, syk latter, dårlig selvtillit & jeg har vampyr tenner!

   

  Det var svar på alle spørsmålene dere sendte inn til meg!  Tusen takk for det, er det noe spesielt dere vil ha her på bloggen så er det bare og lslenge igjen en liten kommentar så skal jeg prøve og fikse det! 

  Her er bilder av kjolene og festdrakten!


  Kjole fra Ginatricot, fikk den av dama til brodern så vet ikke hva den kosta..


  Kjole fra b.young kosta 1000,- 


  Enda en kjole fra gina, den kosta 299,-

   


  Til slutt den fine festdrakten som mamma lagde til meg! 

  Håper dere likte det, nå skal jeg på butikken å kjøpe melis for mamma har akkurat lagd boller, hehe så nå skal vi kose oss med nystekte skoleboller! Ha en fin kveld videre alle sammen! 

  -Loveya! Adios! ♥

 • Publisert: 05.11.2014, 19:08
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Rene Kleveland + snart jul

 • Publisert: 04.11.2014, 23:03
 • Kategori: Blogg
 • Rene Kleveland, noen som ikke vet hvem det er? Da må du følge med! Rene er en av de mest geniale og kuleste bloggerene som finnes! Rene er fra Bergen og han er både blogger, rapper osv! Er man glad i drama og morsomme ting er det bare til og klikke seg inn på bloggen hans som du finner HER! På bloggen til Rene kan du finne nesten alt fra a-å! Parodier, musikk videoer, tips og mye mer morsomme greier! For og si det sånn, liker du og lese en blogg der personen kan være seg selv, si akk det han mener så bør du lese Rene sin blogg! For og si det sånn.. Første gang jeg leste bloggen til Rene så tenkte jeg liksom "hva er dette her for noe greier?" jeg tenkte det var helt på tryne for og si det sånn, men så skal man aldri dømme noen for første øyekast heller da, jeg så litt flere ganger på noen videoer han hadde lagt ut å jeg satt med gåsehud og latterkrampe det var som om jeg ikke fikk puste eller noe! 

  Men advarsel, tåler dere ikke litt gråve ting eller ærlighet så er ikke det så mye vits å gå inn der.. Men tåler du sånne ting da bør du gå inn!

  Her er en av videoen fra 2013!
  Hvordan kvinner er når de har mensen!

  Jeg satt med latterkrampe igjennom hele videoen! 
  Eller trenger du kanskje tips til how to take armhevinger

   

  Poenget mitt er at jeg vil at alle dere søte folk der ut skal trykke akkurat HER så gjør dere sikkert en sjel enda mer glad ;) 


  Nå er det snart jul, om ikke så alt for lenge.. Og hver uke i hele desember har jeg tenkt og ha en konkurranse! "Premiene" varierer litt fra uke til uke, det kan være alt fra sminke til klær til hva som helst! Det kommer litt nærmere beskjed om det litt senere denne måneden! 

  Det var alt for i kveld, nå skal jeg legge meg så er det å ha samfunnsfag og naturfagprøve i morgen.. Ønsk meg lykke til! 

  -Adios! ♥ 

 • Publisert: 04.11.2014, 23:03
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Skolen!

 • Publisert: 04.11.2014, 10:58
 • Kategori: Blogg
 • Hola! På Facebook og snapchat og sånn utenom så har folk spurt meg om hvilken skolke jeg går på, for som noen av mine nærmeste vet så går ikke jeg på KVV (Kvinnherad Vidergående Skole) jeg går på en skole som heter Valekrossen som ligger på Valen Sykehus (i KVinnherad) og grunnen til at jeg går her i stede for borte på Husnes med alle vennene mine og det så er det fordi at på undomsskolen så var ikke jeg noe særlig glad i å lære noe.. Jeg brydde meg ikke om noe som helst.. Jeg gikk ut fra ungdomsskolen med 2 og kanskje noen 3'ere men ikke godt nok til og komme inn på det jeg ville.. Jeg kom inn på skole på Fitjar men det er ikke noe som er et valg for meg å ta.. Damå jeg enten pendle eller flytte dit og det er ikke en ting for meg. Jeg har ADHD og har veldig vanskeligheter med å våkne om morningen og det og stå opp klokka 5 elns for meg funker ikke.. Men heldigvis så hadde de et flott tilbud til meg så da endet jeg opp her ute! Jeg kan si det sånn enkelt og greit at det å gå her på Valekrossen er faktisk utrolig kjekt! Jeg har fått en del goe karakterer, jeg kom hit med stryk i engelsk å har nå fått 4+ og litt sånn, å jeg må skryte og si at jeg er litt stolt over meg selv. Jeg har fått god kontakt med enkelte folk her ute og de er kjempe koslige! Jeg må innrøme og si at ja jeg skulle faktisk ønske jeg kunne gått på KVV med vennen mine men jeg er glad for og gå her og få nye venner! Så ja nå vet dere det :) Nå sitter jeg på datarommet og sitter her som en tulling sammen med Pompel og Pilt! Vi skal egentlig ha norsk men læreren er syk.. Så ja.. Da sitter vi her i stede ;) Kjenner jeg vil hjem nå.. Er så trøtt å sliten at jeg kunne lagt meg ned på sofaen så hadde jeg sovna.. Men nå har vi bare 2 timer igjen da så det skal nok gå fint! Men nå får jeg gå tilbake til å surfe litt på ebay og andre forskjellige sider!

   

  Ikke glem spørsmålsrunden min! Hvid det er noe du lurer på så bare trykk HER!
  Btw, jeg har laget en Facebook side der jeg poster hvert innlegg som er her! Så hvis noen der ute vil like den siden så kan dere trykke HEER!

   

  -Adios!

 • Publisert: 04.11.2014, 10:58
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Spørsmålsrunde??

 • Publisert: 03.11.2014, 13:55
 • Kategori: Blogg
 • Heihå! Jeg har bestemt meg for å ha en spørsmålsrunde! Så eneste jeg vil er at dere der ute stiller meg så mange spørsmål dere kommer på! Da blir jeg glad! :D Så bare kommenter de spørsmålene dere kommer på så ser vi om jeg svarer på video eller om jeg skriver alt sammen! :)

  -Cya!

 • Publisert: 03.11.2014, 13:55
 • Kategori: Blogg
 • 9 kommentarer
 • Hvem er jeg?

 • Publisert: 03.11.2014, 13:52
 • Kategori: Blogg
 • Hola! Overskriften sier sikkert litt om hva jeg skal skrive om i dette innlegget!

  Hvem er Jeanette? Jo det skal jeg fortelle deg!

  Jeg heter Jeanette å er fra Bergen men bor på Husnes i Kvinnherad! Jeg elsker å synge å skrive sanger. Jeg liker å holde på med DIY så kanskje det kommer ut litt av hvert her inne! Jeg tenkte kanskje jeg skulle starte hele bloggen med dette innlegget å kanskje en spørsmålsrunde? Kommer helt an på hvor mange lesere jeg får og spørsmål! Så ja! Har dere noen spørsmål så kan dere kommentere det i mitt neste innlegg!

  Adios!

  (Slengte med et lite bilde av meg)

 • Publisert: 03.11.2014, 13:52
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ny blogg!

 • Publisert: 03.11.2014, 12:38
 • Kategori: Blogg
 • Velkommen til blogg.no! :)

  Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

  Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

  Bloggen
  Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

  Hashtags
  Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

  Andre nyttige sider
  Infobloggen: http://info.blogg.no/
  Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
  Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

  Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

  Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

   

  Vi håper du vil trives hos oss!

  hilsen teamet bak
  blogg.no

   

  blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

   

 • Publisert: 03.11.2014, 12:38
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer