hits

Serier og filmer!

 • Publisert: 02.03.2015, 18:01
 • Kategori: Blogg
 • I det siste så har jeg sett en del på serier og filmer, og mange av de seriene jeg har falt helt for! Og jeg anbefaler virkelig disse seriene hvis dere ikke har sett de da! Men her er en liste av de seriene jeg har falt for! 

  Serie:

  • Lost girl (Handler om ei jente som heter Bo som da får seg en helt ny venn med navn Kenzi som er et helt vanlig menneske i forhold til Bo som er en succubus, de to ender opp i litt trøbbel spesielt Bo! Lyst og vite mer? Se serien ;) )  • Girls ( En Amerikansk Tv-serie av HBO. Serien er en komediedrama om en venninnegjeng i New York. Den håpefulle Hannah Horvath får sjokk når foreldrene hennes ikke vil hjelpe henne mer økonomisk. Sammen navigerer hun seg igjennom tyveårene med vennegjengen.) 

  • New Girl (Ei jente ved navn Jess som har gått igjennom et vondt brudd mellom kjæresten. Etter en stund flytter hun inn sammen med tre single menn! Komedie!)  Bitten (En kanadisk serie basert på Women of the Otherworld av Kelly Armstrong. Serien handler om Elena Michaels en kvinnelig varulv som står mellom hennes vanlige liv med hennes menneske kjæreste Philip i Toronto. I pakten som Elena er med i er blant annet hennes ex forlover Clayton med som da er årsaken til at Elena er blitt en varulv)


  Det er da noen av de seriene jeg har falt for! Og jeg anbefaler de virkelig til dere som ikke har sett de! ♥ 

  Filmene jeg har sett i det siste er da:

  8 Mile (Er en film fra 2002 med rapperen Eminem i hovedrollen. Jimmy Smith Jr bor i en husvogn sammen med sin mor og arbeider på en fabrikk. Året er 1995 og Jimmy uttrykker sine frustrasjoner, frykt og vrede som rapper på byens hip-hop scene. Det store spørsmålet er om Jimmy kan bruke sin musikk til og oppfylle sin drøm om å forlate sin triste bakgrunn og få anerkjennelse utenfor bygrensen, som også er kjent for 8 Mile i Detroit, Michigan.)
  Trailer til 8 mile.. 

  Ride Along (Ben (Kevin Hart) er vakt på en High School men har søkt plass på politi akademiet. Ben vil gifte seg med kjæresten men må først vise hennes bror James (Ice Cube) at han fortjener å gifte seg med henne. James er politi og jobber med å fange sjefen til noen  Serbiske smuglere som da er med navnet Omar (Laurence Fishburne), James bestemmer seg da at han skal ta Ben med på Ride Along ;)
  Trailer til Ride Along..   De fleste har vell sett disse filmene her, men jeg anbefaler de virkelig til dere som ikke har sett de! Jeg elsker de filmene! :D

   Har dere noen tips til serier/filmer jeg kanskje kan se på? Kommenter det og jeg tar en kikk! ♥ Jeg håper alle sammen får en fin mandag videre og håper alle har hatt en fin dag på skole/jobb! ♥

   

 • Publisert: 02.03.2015, 18:01
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Home Sweet Home

 • Publisert: 01.03.2015, 19:57
 • Kategori: Blogg
 • Ah! Endelig er vi hjemme på Husnes etter et par fine dager vekke! ♥ Jeg kjenner jeg er ganske klar for skolen i morgen, endelig få se igjen folk! 
  Dagen i dag har egentlig vært helt grei.. Jeg blei vekka i rundt 10 tiden for da var det frokost, og så gikk alle sammen i stuen så satte min fetter på nytt på nytt og vi slappa av og så på det :) Rundt 12:30  kom min kusine og lille gullet Pernille som hadde vært på Akvariet. Det er sånn typisk henne at når hun er med meg så skal hun ta bilder på Snapchat og sende til alle :P Jeg skulle jo egentlig legge ut et innlegg i går med bilder fra Eikemo turen, men det blei ikke noe av.. Glemte å ta bilder for det var sånn helt plutselig skulle vi dra hjem å alt sånt.. Så jeg glemte å ta bilder.. Men jeg har jo noen bilder så Pernille tok i dag og noen bilder som blei tatt av Sophi her på onsdag! 

  Pernille♥


  Sophi♥  Awwii, de er så utrolig herlige begge to ♥ Nå er det ikke så utrolig lenge til det kommer en til, men denne gangen blir det en liten gutt! Lille Rasmus kommer til verden i mai! Foråpentligvis! ♥ Jeg lurer på hvordan Pernille og Sophi kommer til og ta det jeg.. Med tanke på at begge blir helt tullerusk hvis ene får mer oppmerksomhet enn den andre, men sånn er det med små unger! ♥ Men nå skal jeg ned å se serie så skal jeg legge meg tenker jeg! I dag blir det tidlig kveld på meg ♥ Så jeg håper alle sammen får en fin søndagskveld videre! ♥

      

 • Publisert: 01.03.2015, 19:57
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Facebook melding!

 • Publisert: 01.03.2015, 01:34
 • Kategori: Blogg
 • Vi er da kommet oss tilbake til Bergen by pga det er meldt storm i morgen så vi satser på tidlig båt hjem! Jeg sitter nå og har akkurat sett på Taken på NRK1 og snakker med folk på Facebook ♥ Sånn helt plutselig fikk jeg en melding der det sto "Ja gi faen å snakk med meg da falske faen" å jeg skjønte ingenting.. Jeg ba personen ryke og reise og slette alt som har med meg og gjøre og sånn plutselig fikk jeg denne meldingen! 

  Til dere som ikke skjønner hva det står så står det følgende " Gidder ikke å ha noe med falske horer og du driter faen med i meg hele jæævla tiden vær gang jeg prøver å være snill så gir du bare faen faen ikke rart du er så jæævla loner å har faen med ikke noen så bryr seg om deg pga oppførselen din" 

  For det første så startet egentlig alt med at han personen sendte meg en melding der det sto "jeg elsker deg" å jeg svarte ikke på den meldingen å han blei sur å begynte å kalle meg for care og alt det der.. Å når noen kaller meg for noe jeg egentlig ikke er da skal de heller få se meg care! :) Skjønner ikke hvorfor jeg skal være ei hore fordi jeg ikke svarer på at noen elsker meg? Ja det gir jo sykt mye mening! Selvom man er forbanna trenger man ikke å kalle jenter for hore?  Det er jo ikke gøy for oss jenter og bli kalt hore? Er det noe guttene tror? At vi liker det? Verden nå er bare helt skada.. Ja, mange kommer sikkert til å si masse negativt mot dette innlegget men det får bare være! :) 

   

  PS: Får jeg rundt 30-40 spm til sammen til spørsmålsrunden så tar jeg den på video! :) Nå har jeg 25 :) Et par av kommentarene på bloggen har blitt sletta og ikke vet jeg hvorfor men ja.. Og til dere som lurer, dere kan stille spørsmål på Facebook!  

  Men nå skal jeg se videre på en serie så skal jeg legge meg! Så kommer det et nytt innlegg i morgen tidlig! :)   

 • Publisert: 01.03.2015, 01:34
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer