hits

Sommerfølelse

 • Publisert: 28.05.2017, 16:18
 • Kategori: Blogg
 • Dagen i går!

  I går våkna vi ganske sent så dagen vår starta vell ikke før 13:20. Vi har sovet hos mamma i jelgen siden hun er vekke. Lars Magne dro ut for å være med broren og noen andre og jeg ble igjen hjemme og la meg ut på terrassen for å sleike litt sol! Etter 20 min fant jeg ut at det hadde vært godt med noe kaldt noe så da gikk jeg på butikken og kjøpte en cider til meg og en øl til han så han kunne få kose seg med senere.

  Når det kommer til meg og sol så er vi litt uvenner. Når det blir over 20 grader så kjenner jeg at jeg kreperer nesten. Jeg hadde ett lite utbrudd i går pga varmen og da fikk jeg nesten ikke puste så jeg lå inne på gulvet å endte opp på kjøkkene å åpnet fryseren for det var så forferdelig..

  Når klokken ble 18:00 kom Lars Magne og broren å henta meg så dro vi til søsteren deres og hadde det koselig. Til slutt dro vi hjem igjen og endte opp med å se på Prison Break. Digger den serien! Haha.

  Dagen i dag!

  Dagen i dag kommer ikke til å være noe spesiell. Skal se Brann-Ålesund, slappe av og se litt serie. Det er så fint vær ute og jeg ber til alle høye makter at det forblir fint vær til neste søndag! :)

  Jeg håper alle har hatt en fin helg og at folk koser seg videre i dag :)

  XOXO

 • Publisert: 28.05.2017, 16:18
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • 10 ting dere kanskje ikke visste om meg!

 • Publisert: 24.05.2017, 17:22
 • Kategori: Blogg
 • 1. Hater men elsker sminke! Jeg hater å gå med sminke, fordi det ser forferdelig ut på meg siden jeg sliter med tørr hud og at jeg er generelt dårlig med sminke.

  2. Elsker Pepsi Max! Når det kommer til brus så er jeg helt frelst!  Før var det Fanta som var mitt alt, så ble det Cola og til slutt fant jeg ut av at Pepsi Max er  mye bedre en Coca Cola! 

  3. Jeg har vært snope avhengig! I mange år har jeg hatt helt dilla på snop, men nå de siste månedene har jeg kun vært hekta på Opera Mint og Festkarameller!

  4. Hater BH! Det å gå uten BH er en følelse som er ubeskrivelig mener da jeg. Hadde ikke folk i dette landet vært så opptatt av hvordan folk går kledd hadde jeg nok gått uten BH oftere! 

  5.  Sover på siden! Jeg har aldri som jeg kan huske noen gang klart og sovne på magen eller rygg, jeg må sove på siden ellers sovner jeg aldri.. 

  6.  Dårlig imunforsvar. Jeg har et nok så dårlig imunforsvar, jeg blir ganske for syk. Jeg kan være frisk en dag også neste dag er jeg i kjempe dårlig form. 

  7. Dårlig humor. Jeg ler av alt, ting som ikke er morsomt for andre er morsomt for meg. Også omvendt da, hvis noe som egt er morsomt for andre ikke er morsomt for meg så er det en klein situasjon!

  8. Film framfor alkohol! Jeg er i den tiden der drikking liksom er det som er kult. 18 år og er ute på byen. Jeg har vært på 2 fester + ett bryllup siden 12.Desember i fjor. Jeg vil helger velge film enn å bruke masse penger på drikke åsså enderdet opp med at jeg kjeder meg og bare vil dra hjem.. Jeg klarer meg fint hjemme med brus og film :) 

  9. Hater øl! Er det en ting jeg ikke greier å drikke så er det øl, jeg synes det smaker så ekkelt også blir jeg generelt sett dårlig av det. 

  10. Jeg elsker å bake! Kaker,boller, brød.. Alt som kan bakest er jeg glad i! Hadde jeg hatt en bedre ovn så hadde jeg laga rundstykker nå! Haha!   

  Dette var da 10 ting dere kanskje ikke visste om meg! Håper dere lærte noe nytt! ha en fin kveld videre!

  XOXO   

 • Publisert: 24.05.2017, 17:22
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Flytte tilbake igjen..?

 • Publisert: 16.05.2017, 13:58
 • Kategori: Blogg
 • What? Skal jeg flytte tilbake til Bergen igjen? Det kan da ikke stemme, hva med Lars Magne?

  Sannheten er at ja, jeg flytter kanskje tilbake til Bergen til høsten. Jeg skal gå på skole og det kommer til å bli tungt det vet jeg. Jeg har da søkt på på 3 foskjellige skoler i bergen ognå er det bare å vente på svar om jeg kommer inn. Jeg har snakket med Lars Magne om dette og vi har kommet fram til en enighet at jeg har egentlig ingen andre valg enn å gå på skole i Bergen, det kommer selvfølgelig til og bli ganske trist og ikke være med han så ofte lengre men vi kommer jo til å ha hele sommeren sammen nesten + alle helgene og feriene når skolen er begynt. 

  Men så skal man jo ikke ta alle sorgene på forskudd da, hvem vet kanskje jeg ikke kommer inn i det hele tatt? Kanskje jeg må ta ett fri år? Det er ikke godt å si hva som skjer. Men det som er positivt er jo at jeg får være med gull ungene i byn oftere enn det jeg får gjøre nå, se på fortball kampene til Pernille når hun kan være med å spille igjen ( hun knekte foten sin når hun gikk på rullesko) og det blir jo kjempe koslig! 

  Jeg får være med min kjære farmor og kanskje jeg får være med bestefar den tiden han har igjen og ikke minst resten av familien min som jeg elsker! Henge med brodern og kona hans litt ofte og ha det kjekt med de! 

  Jeg krysser fingrene på at jeg kommer inn på skole og får meg en utdanning. 0

  XOXO    

   

 • Publisert: 16.05.2017, 13:58
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer