hits

Mitt forferdelige 2017

 • Publisert: 31.12.2017, 13:25
 • Kategori: Blogg
 • Mitt 2017 har vært som en berg og dalbane, jeg har hatt mange gode stunder men jeg har og hatt noen forferdelige. Hvis jeg kan si det sånn så vil jeg vell si at 2017 har vært mitt værste år i de 19 årene jeg har vært her. Men hva gjorde 2017 så jævlig? Lyver jeg? Er jeg glad 24/7 selvom jeg smiler? Hvordan greier jeg egentlig dette? 

   

  Nå skal dere få høre, i 2017 har det skjedd meg mange negative ting. Jeg har mistet venner pga uenigheter, venner jeg egentlig ikke kunne se for meg at jeg skulle gå videre uten å ha i nærheten. Jeg mistet min onkel i november, samme måned fikk jeg vite at mamma har kreft men mammaen min er sterk og tøffere enn toget! Hun bekjemper alle hindringer og hun gir seg ikke med det første. Vennene mine er de som betyr mest for meg utenom familien min da, men uten vennene mine så vet jeg ikke hva jeg skulle ha gjort.

  Tirsdag 26.12.2017 reiste jeg hjem til Kvinnherad for å komme meg litt vekk fra Bergen, savnet vennene mine så da tenkte jeg at jeg skulle bare være hjemme i en dag. Jeg var med en kompis til litt utpå kvelden så kom en av mine nærmeste venninner og hentet meg så stakk vi ut og kjørte litt. Med senteret på Husnes så har vi et flott parkerings hus der ungdommene møtes på kvelden når de er ute og kjører. Vi sto i parkerings huset og så snakket vi med noen gode venner av oss, noen jeg er blitt veldig glad i. Denne natten er en natt jeg aldri kommer til og glemme. Vi mistet en herlig morro klump, en fantastisk gutt som fikk alle til å le og smile. Det var en bilulykke. 

   

   

  Grunnen til at jeg ikke nevner navn eller noe er for jeg føler ikke at det er noe jeg har rett til og gjøre. Navnet hans står i avisene om det er noe man virkelig vil vite, men jeg føler ikke at jeg har den retten.  Men jeg vil bruke den retten jeg har til og skrive et par ord til alle dere som kjører bil der ute! Vær så snill, ikke tenk på å bare holde fartsgrensen, men kjør etter forholdene! Ingen fortjener å miste noen, så kjør fint og jeg håper at alle får en fin tid videre! 

  Disse få tingene gjorde 2017 jævlig for meg. Folk spør meg ofte om jeg lyver om det men det gjør jeg ikke. Selvom jeg smiler og virker glad så betyr ikke det at jeg er det. Å hvordan greier jeg egentlig dette, det å gå rundt og late som ingenting har skjedd? Sannheten er det at jeg greier ikke det, jeg later ikke. Jeg kan drikke for å få ut følelsene mine og ikke snakke mer om det, jeg kan sitte i 2 dager og gråte, men jeg har en psykolog og en bestevenninne som jeg ser på som min storesøster som er der for meg uansett hva det er, uansett tid på døgnet. Jeg kan ærlig talt si at jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne, eller noen andre av alle de som støtter meg. 

  Vi nærmer oss 2018 med store skritt, det er bare 10 timer og 35 min igjen av dette året og 2018 skal bli et bedre år! Tusen takk for alt alle sammen! 

 • Publisert: 31.12.2017, 13:25
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer